4. sikertelen forgalom vizsga után van még esély?
Beszélj az oktatóddal, hogy adjon pár különórát és csak akkor menj neki a vizsgának, ha már ő is biztosnak látja a tudásodat.
Nekem az oktatóm rendes volt, a 3. próbálkozásnál már úgy intézte, hogy rövid, egyszerű vizsgakörre vigyenek. Nem fizettem érte kenőpénzt, de azért vizsga után megleptem egy üveg jófajta Tokajival.
9: Nem tudom manapság mi a helyzet, de amikor vizsgáztam, akkor szinte kötelező volt fizetni nekik. Legalábbis az oktatók ezt sugallták.
Nagy kérdés, mi a négy bukás oka. Én is buktam háromszor. Első tiszta sor, még nagyon nem ment. A kötelező óraszám után azonnal vizsgára küldött az oktató, pedig mindketten tudtuk, hogy még nem lenne szabad.
A második buktatásom sima szemétség volt. A telep önműködő sorompója csak 90%-ban volt nyitva, amikor elindultam. Azonnal megállított. A harmadiknál pedig a párhuzamos parkolásnál kicsit jobban beengedtem a farát, és a jobb hátsó puhán a járdaszegélynek ütközött. Alig lehetett érezni. Nem erőltettem, nem ugrattam fel a járdára stb.
Nagyon izgulós voltam világ életemben. Mindegyik vizsgám előtt közvetlenül is mentünk egy kört. Semmi gond nem volt. Az oktató azt mondta, szerinte ez olyan 3-4 hibapontos volt. Aztán beült mögém a vizsgabiztos, és én átkapcsoltam azonnal pánik üzemmódra.
Ha neked is hasonló a gondod, de a gyakorlás közben biztonságosan (ez a legfontosabb) tudsz vezetni, akkor fuss neki még egyszer. Ám, ha akkor is szenvedsz, akkor inkább ne. Ne akarj vezetni akkor sem, ha „túl jól” megy, s vagánykodás miatt buktattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!