4. sikertelen forgalom vizsga után van még esély?
12:39
2004-ben vizsgáztam vidéken, nem fizettem senkinek pluszba, 30 óra után elmentem vizsgázni, elsőre sikerült. Tesóm 3 éve vizsgázott Bp-n, teljesen más iskola, nem fizetett senkinek pluszba, 34 óra után elment vizsgázni, elsőre sikerült neki.
Ez pont olyan mint a hálapénz az orvosoknál, nem is tudják, hogy "elvárja-e", de már dugják a zsebébe a pénzt, utána meg jön a szemét orvosok szöveg...
hagyd békén maradj gyalogos .
most pancser vagy vezetésben is ha meg kapod az leszel ...ilyenek sokan vezetnek ,nem kénne de akarok.
Szerintem próbáld meg újból ha ötödikre mész át akkor még mindig jobban vezetsz mint aki másodszorra úgy hogy lefizette a vizsgabiztost..
És hogy átmész vagy nem sokszor a vizsgabiztoson múlik ha jól vezettél ha nem!
Nem ciki nyugi.Sokan jártam már így.Unokatestvérem is 5. alkalomra ment át és balesetmentesen vezet.Mióta van jogsija nem volt balesete nem ütött el senki.
Az a baj hogy olyan szigorú ez a vizsgarendszer hogy még lélegezni sem lehet.Olyan hibákért megbuktatnak amit egy jogsival rendelkező sofőr gyakran elkövet.
Igen régen kb kötelező volt fizetni nekik.Főleg hogy akkor az összes bukott taxis autóvezető oktatónak ment.
Nálunk is megmondta az oktató,akinek szép nagy arany dávidcsillag lógott a vastag aranyláncán hogy kellene majd csengetni a vizsgáztatónak.Egyszer megbuktunk,sztem az első kenőpénzt ő szó nélkül eltette!
A negyedik sikertelen vizsga sztem elég ciki,de azért azt tegyük hozzá hogy butapesten a közlekedési morál az nulla.(Ha itt vizsgáztál).Itt mindenki önző,erőszakos és önjelölt autóversenyző.
Azt hogy folytatod-e azt neked kell eldöntened.Nézz magadba és próbálj őszintének lenni,mennyire érzed igazán magadénak ezt a vezetés dolgot?Mert ez nem gyerekjáték,nem csak a magad,de mások életét is kockáztatod vele!!!!
Ha nem megy,akkor ismerd be és hagyd abba.
Egyszer olvastam h pl a kínaiak azért vezetnek annyira sz.rul,mert a szemük valahogy máshogy működik a térérzékelésben!
pont ugyanaz a bajom mint a 9esnek.
én már 3x buktam. nem azért mert nyomorék vagyok, hanem mert -ezt más is megmondta- úgy vezetek mintha lenne jogsim. rugalmasan kezelem a szabályokat, persze nagyon figyelek, vigyázok mindenre, de nem mindig tartom be a sebességkorlátozást, szóval nem ragaszkodom hozzájuk mereven.
az első két bukás a jobbkéz miatt volt, egyszerűen megzavart, h nem volt tábla.
a másik, h iszonyatosan izgultam, és erre a VB-k még egy vagonnal rá is tettek. semmi mosolygás, semmi biztatás, merev, szigorú stílus, éreztem, h sugárzik belőle az "úgyis megbuktatlak kisköcsög" érzés.
a harmadik VB kellemes meglepetés volt, kedves, mosolygós fickó, az elején viccelődött is. végig dumált az oktatómmal míg én vezettem, és ez elvonta a figyelmemet az izgulásról, nem az járt a fejemben, h vajon mikor húzza a strigulát a vizsgalapra.
az utolsó lámpánál voltunk, hoztam egy rossz döntést, átmentem a sárgán. azt mondta, h ez így bukó. más komolyabb hibám nem volt, egyedül ez. nagyon le voltam törve, igazságtalannak is éreztem, hiszen egy a régi vezetők többsége átmegy néha a piroson is. de nem fogom feladni.
iszonyatosan szeretek vezetni, többet vezettem a saját autónkat mint az oktatóét, már mentem vele egyedül is, úgy hogy nem ült mellettem senki.
nem attól leszek jó vezető, hogy van róla papírom.
próbáld meg még ötödjére, szedd össze magad. az 5. után PÁV lesz a dologból, ami tudtommal nem olcsó, és nem is egy nagy élmény.
én már elhatároztam, hogy a következő vizsgámra viszek lóvét, most már nem érdekel, csak legyen jogsim, mert utálok folyton attól fosni, h vajon mikor meszelnek le a sünök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!