Mi a véleményetek erről az autóról?
Ahogy így elnézem,alaposan levan ültetve..
Kétszer is meggondolnám,hogy ezekre az utakra behoznám-e.
Am.király a gép.
Klassz, csak ami igaz az igaz, hogy nagy a köbcentiméter...1.8as azé sok. Meg az adó is szép lenne, plussz az hogy 2/3 ajtós, ami már nem kompakt. Nincs sok hely a csomagtartóban. De viszont egy fiatal srácnak, vagy egy egyedül álló embernek nagyon praktikus.
Maga a kocsi szép, csak nem irja az évjáratot, ami szerintem 1992-95 körül van, szóval le vannak hajtva eléggé azért adja el a német. A német nem hülye, esetleg visszatekerteti a km-t és lefesteti ha kell oszt piac.
Már lehet kopott is kicsit maga a motor. Meg az átiratás, meg hosszú história az egész.
Én nem venném meg, szivesebben vennék egy Szuzuki Swiftet és arra van garanciád, 4/5 ajtós, és klassz.
De a te kezedben van a döntés! Remélem jól döntesz! :)
Vedd meg!
Megbízható olcsó menő..
"Maga a kocsi szép, csak nem irja az évjáratot, ami szerintem 1992-95 körül van"
Ja, Astra G Cabrio 92-95 között, mikor 2001-től 2005-ig gyártották, oké.
"1.8as azé sok."
1,6 - 1,8 - 2,0 turbo - 2,2 - 2,2 diesel motorokkal gyártották, az 1,8-as miért sok?
"plussz az hogy 2/3 ajtós, ami már nem kompakt."
Kabriókat más kategóriába sorolják.
Azt leszámítva, hogy a jobb első ajtót valszeg fényezték(10 és 12-es képen látszik) még jó lehet a kocsi. Körbenézném rétegvastagság mérővel, rozsdának nézz utána, a vauxhall jelet bizonyára utólag tették rá, vagy az egész autót átépítették jobb kormányosról balosra, mivel a vauxhallok jobbosok.
Az hogy le van ültetve nem probléma és összességében szép, a gumik jók és mélységük is van még. Nekem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!