Mit gondoltok erről az autóról?
Napi max 50km-es távokra kellene (városban ide-oda szaladgálni, suliba, munkába). Átnézést én is szeretnék, azt mondják 10e körül van, előtte oda kellene szólni hogy vinnék átnézetni, vagy ez hogy működik?
Köszi
Úgy látom a képek alapján,nem kereskedésben áll. Akkor odaszólhatsz hogy mennétek megnézni. Azt nem kell hangoztatni hogy szerelő,csak azt hogy egy ismerős.. :) Így látatlanban semmit nem tudok róla,csak amit írnak,de futott kilométert nem tettek közzé. Amúgy szerintem korrekt,érdemes meglesni.
Itt találod a tulajdonosok véleményeit a B Corsákról.
Köszönöm a válaszokat, a tapasztalatokat én is néztem már legtöbbször elég sokat írnak fogyasztásra. 6-8liter ami azért sok lenne arra hogy csak városban lenne használva.
Azért 1.2-est néztem mert ennek kicsi a teljesítménye és kevesebbet kell utána fizetni, de lehet hogy inkább fizetek többet mert ennyi ló nem valami sok.
1.5 Dízeles mennyivel lenne jobb mint ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!