A legnagyobb baromság, hogy olyan áron értékesíti, mintha jó állapotú lenne. Aki annyiért megveszi, az meg magára vessen.
Az autóról: gondolj csak bele...ha ez az autó újan 8 milla volt, akkor most vajon miért 1,2? Csak nem azért, mert egy rakás szar nem maradt belőle 12 éves korára?
Vinni kell egy hozzáértőt, aki észreveszi az ilyesmit, legyen akár kereskedésben, akár magánszemélynél. Én nem általánosítanék, magánszemélyként adtam már el kereskedőnek is jót, meg magánszemélynek is szart. Meg vettem is kereskedőtől is jót, meg magánszemélytől is szart.
És hogy miért ilyen olcsó? Talán azért, mert nem ér többet, vagy csak azért, mert eladó, nem úgy, mint a másfélszer ennyiért kínáltak. Egy kereskedőnek nem buli az, ha félévig árulja a portékáját, tehát olcsón kell adnia (és még olcsóbban vennie), ami nem jelenti feltétlenül azt, hogy csak a szart veszi meg. Pang a piac, örül a paraszt, ha ár alatt beszámítják a régi autóját, vagy ha nem győzi a hitelt, ott a kereskedő, aki nem ijed meg, ha hitel van rajta, és ott a zsebében a kp, ha fizetni kell.
Szóval tökmindegy, kitől, sumák mindenhol van, nem csak a murvás udvaron. Egy a lényeg: hozzáértő (lehetőleg a tipust is ismerő) lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!