Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről a parkolási stílusról...

Erről a parkolási stílusról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 17. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

Akkor én is felsőbbrendű lénynek számítok mert nem szívesen állok olyan "átlag" autók közé.Azok amikor ajtót nyitnak akkor nem nézik kinek vagy minek csapják neki , na meg a becsukás is olyan náluk mintha a wc ajtót csapkodnák.Persze vannak kivételek , de a többség olyan amilyennek leírtam.

Azok sokkal nagyobb parasztok akik neki csapják az ajtót a másiknak mint akik így parkolnak le.Kár hogy nem lehet őket feljelenteni vagy kártérítést követelni a fényezésért!Mert ha a Szuzukissal egyszer kifizettetném a 250.000 forintos fényezést akkor azután 3x is meg gondolná hogy neki csapja-e a konzervdoboza ajtaját az én autómnak.

2012. máj. 18. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Pffff! Itt kezdődnek a társadalmi előítéletek, nem a cigányozásnál...
2012. máj. 18. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
59%

Nyugi sracok, kulfoldonon is ugyanez megy, szoval nemcsak Mo-n van balkan :(

En is eloitelettel vagyok bizonyos autotipusokkal szemben, lehet lepontozni, de en tapasztalatbol epitem a velemenyem. Tobbszor lattam atlag (vagy atlagon aluli autok) tulajdonosait ajtokat ranyitni mas kocsikra, parkolasnal nekitolatva a masiknak stb.

Sot, amikor anno meg nekem is roncs kocsim volt en sem figyeltem oda ra annyira. Persze mas tulajdonara vigyaztam, de az en kocsim ajtajat siman ranyitottam a falra vagy a keritesre. Annak mar mindegy volt!

Most viszont szep uj autom van es tovabbra is vigyazok masok tulajdonara az enyemre meg meginkabb. Ezert ha lehet en is olyan autok melle parkolok, amik dragabbak, mert ugy gondolom a tulajdonosa jobban fogja felteni.

Ha nincs hely, akkor inkabb messze allok meg es setalok.

En a ceges parkolohazban sokaig ugy parkoltam, hogy ket helyet foglalva, igy megakadalyozva, hogy barki mellem alljon.

Egyszer kaptam egy cetlit az ablaktorlo ala: tanulj meg parkolni vagy meg leszel kulcsozva... Eloszor felhaborodtam, majd elgondolkodtam. Lehet, hogy a vedoangyalom figyelmeztet, hogy ne alljak igy mert a sok kulcsozgato pocsnek szemetszurhat a verda.

Tanultam belole es elalltam a parkolohaz legvegebe, ahonnan igaz 1 perc seta a lift, de legalabb a kutya nem parkol mellem! :)

2012. máj. 18. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

"Lehet hogy te nem vagy kopasz, de hogy nagy gyökér vagy, az biztos. Én "proli" vagyok, mégsem csapkodom másra rá a kocsiajtót. Viszont az ilyen felsőbbrendű lényekkel, mint te, nem szeretek találkozni az utakon."

Nem tudom, hol láttad, hogy azt írtam volna, hogy te konkrétan proli vagy. Azt sem tudom, honnan állapítod meg, hogy gyökér vagyok, hiszen nem is ismersz. Nem tartom magamat felsőbbrendűnek sem. Ha ezt abból a kijelentésemből gondolod, amivel arra utaltam, hogy tapasztalatom szerint, egy az átlagtól jóval drágább autó tulajdonosa jobban ügyel ezekre a dolgokra, akkor bizony neked szövegértési problémáid vannak. Azt sem igazán értem, miért veszed magadra az adott embercsoportra tartozó általánosításomat, amikor saját bevallásod szerint nem tartozol közéjük.

Leírtam, én MINDIG normálisan parkolok, viszont a rossz tapasztalataim miatt, megválogatom hova parkolok. Ezzel mi a baj? Ha ugyanígy vezetek, akkor arra azt lehet mondani defenzív vezető vagyok. Ellenben, ha te úgy (félre)értelmezed a közlekedési szabályokat és szituációkat, mint az előző hozzászólásomat, akkor jobb ha veled nem találkozunk az utakon :)

Ha szerinted az akkora probléma, hogy lehetőségeim szerint megválogatom ki mellé parkolok, akkor mit gondolsz arról aki szelepkiszedőset játszana, vagy a kulcsot ráncigálná a kocsi oldalán. Én úgy tisztelem más autóját/tulajdonát mintha sajátom lenne. Sose karcoltam meg, mentem neki, húztam meg, nyitottam ajtót más kocsijára, akkor sem ha egy sz@rrárohadt A Corsa volt.

Ha ezek után is úgy gondolod, hogy gyökér vagyok, az bizony már a te szegénységi bizonyítványod lesz barátom :)

2012. máj. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!