Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről a parkolási stílusról...

Erről a parkolási stílusról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 17. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Most azt várod, hogy mindenki anyázzon és leírjuk, hogy ezek aztán k.csögök stb?

Arra nem gondolsz, hogy sokan azért parkolnak így, hogy a balf@sz lámák ne álljanak mellé 20centivel és csapják neki az ajtót.

2012. máj. 17. 21:02
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Amikor sietek valahova én sem figyelem hogy a 2 vonal közé menjek be.Van amikor úgy sikerül beállnom mint a fekete terepjáró.
2012. máj. 17. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
26%

pont hogy egy ilyen újságban megjelent cikkre írt egy X3-as tulajdonos választ, hogy ő keresztbe szokott beállni, két helyet foglalva, mivel többe kerül neki a fényezés, ha ráb@sszák az ajtót mint az egész kocsi aminek az ajtaját ráb@szták az övére...

szóval meg tudom érteni... a másik meg, hogy az is lehet, hogy a mellette lévők így hagytak neki helyet, csak azok azóta elmentek, és jöttek mások akik rendesen beálltak... mellesleg nem értem a problémát, bőven van még hely

2012. máj. 17. 21:37
 4/14 anonim ***** válasza:
33%

Az a véleményem, hogy jó nagy bunkók! Meg az összes előttem hozzászóló!!

Az ilyenek megérdemelnék, hogy mire visszajönnek a kocsijukhoz, össze legyen karistolva és jó karcosan rá írva az autójukra, hogy tanulj meg parkolni!! Nem kell a mellébeszélés, hogy azért állnak így, mert félnek, hogy rájuk vágják az ajtót! Nem egyszer van így, hogy felszabadulna jó pár hely, ha ezek a "máshonnan jöttek" normálisan beálltak volna.

Mellesleg utolsó, nem tudom, neked talán röntgen szemed van?? De én nem látok sehol "bőven helyet"!

2012. máj. 17. 21:48
 5/14 Milan1909 ***** válasza:
59%
Nem a vonal a lényeg sztem, hanem az, h normális parkolással oda 3 autó beférne...
2012. máj. 17. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha szándékosan így parkolt akkor paraszt. Ha meg úgy volt hely akkor semmi gond nincs vele.

Nekem is volt olyan hogy kórházba kelletett mennem, reggel szépen leparkoltam egy autónyi üres helyre(pont a kocsi közepénél volt a vonal...)

Aztán amikor mentem el csak annyit lehetett látni hogy ott egy suzuki 2 parkolóhely között.

2012. máj. 17. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
47%

"Az ilyenek megérdemelnék, hogy mire visszajönnek a kocsijukhoz, össze legyen karistolva és jó karcosan rá írva az autójukra, hogy tanulj meg parkolni!!"

Én otthon teljesen szabályosan leparkoltam, egyik oldalról egy mikrobusz ajtaját b@szták a kocsimnak, a másikról egy Ignisét. Most , én is háborogjak hogy a sok b*zi nem tudja normálisan kinyitni az ajtót...És sem szivesen fényeztetem újra évente az S80as Volvomat. Én mindig normálisan állok be mindenhova, de prolik mellé sosem parkolok, csak BMW, Mercedes és Audi mellé. Akármekkora kopasz gyökér száll ki a Q7ből, az nem fogja a másik kocsijának b@szni az ajtót.

És mi a véleményem erről a parkolásról? Hát ez sem véletlenül alakult így. Ha mindenki vigyázna a mellette álló autóra, nem karcolná össze kulccsal stb stb akkor ez sem így lenne. Ebből is látszik mennyire balkáni viszonyok vannak nálunk, Nyugat-Európához képest.

2012. máj. 17. 22:53
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Mert azt hiszik nekik mindent lehet.Ilyennek érdemes kiszedni a szelepét egy 20forintos szelepkiszedővel,legalább 2gumijából aztán röhögni mikor nem tudja felfújni se kicserélni.Ebből tanulnak másból nem.Nem tudom mit szólnának ha mindenki így állna és ezért nem lenne hely nekik már.
2012. máj. 17. 23:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, te nem viccelsz!
2012. máj. 18. 01:04
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

"Én mindig normálisan állok be mindenhova, de prolik mellé sosem parkolok, csak BMW, Mercedes és Audi mellé. Akármekkora kopasz gyökér száll ki a Q7ből, az nem fogja a másik kocsijának b@szni az ajtót."

Lehet hogy te nem vagy kopasz, de hogy nagy gyökér vagy, az biztos. Én "proli" vagyok, mégsem csapkodom másra rá a kocsiajtót. Viszont az ilyen felsőbbrendű lényekkel, mint te, nem szeretek találkozni az utakon.

2012. máj. 18. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!