Parkolási büntetést fizetett már valaki részletben?
Első ,kívánom,hogy kapj egyszer egy 60 ezres bírságot és akkor majd nem lennél ilyen kis törvénytisztelő r'hadék
Hát ilyen összegnél lehet,hogy nem lehet részletfizetést kérni,menj be ahol megbüntettek és kérdezd meg SZEMÉLYESEN.
Az a baj,ha nem fizeted be még magasabb lesz,nem is értem mit gondolnak a pénz csak úgy terem???
Rohadt szemetek jaah,engem is aljas módon büntettek meg namindegy is nem is idegesítem magamat.
Csak ,hogy tudd múltkor volt egy sor tilosban parkoló,az olcsó sz'rokat megbüntették a közterületesek,a BMW X5-öt és a Tuareget lesz'rták
Első ,kívánom,hogy kapj egyszer egy 60 ezres bírságot és akkor majd nem lennél ilyen kis törvénytisztelő r'hadék
Én nem fogok kapni, mert be tudok dobni 200 ft-ot az automatába. Ha megbüntetnek, akkor meg elismerem, és befizetem, ha törik, ha szakad.
Értem én is betudok dobni az automatába pénzt,de például mikor szombati munkanap van és kimegy a fejedből akkor bizony rálehet cseszni...Én is így jártam,kaptam 4300Ft-os büntit-befizettem
Vagy például mikor befizetek 2 órára de például egy állás interjú túlnyúlik és kések 20percet és megkapom a büntetést...
Nem is ez a lényeg hanem,hogy tényleg nagyon szemetek,többször büntettek meg és nagyon megakartam verni az őrt csak a józan eszem állított meg,kiabáltam,hogy jövök már de azért még elküldte a központnak a büntetést míg oda szaladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!