Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Parkolási ötletek, tanácsok...

Parkolási ötletek, tanácsok tippek?

Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok , de sajnos nem nagyon megy a parkolás. Tudnátok tanácsokat adni , mikor mire figyeljek stb. Nagyon félek , hogy emiatt nem fog sikerülni a vizsgám. Idétlen válaszoktól kíméljetek.
2012. jan. 29. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
2012. jan. 29. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megtanulni hol kezdődik az autó orra és hol végződik a segge.
2012. jan. 29. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés.Nagyon szeretem az autókat meg a vezetést,közlekedést kivéve a parkolást azt a mai napig gyűlölöm de azért meg lehet tanulni még ha nem is szereti az ember.Az a vicces hogy mikor még tanuló voltam sokkal jobban ment a parkolás mint a saját autómmal bár igaz amin tanultam kisebb is volt:)Sokat kell gyakorolni más megoldás erre nincsen,elemezni a hibákat hogy mit rontasz el.
2012. jan. 29. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én amikor tanultam, akkor kimentük egy elhagyatott parkolóba és ott gyakoroltam. Sokat. Persze ez nem szabályos, és ha elkap a rendőr, akkor kaphatsz jó kis büntit, de ha van otthon autótok és tudtok olyan elhagyatott helyet, ahol tudsz gyakorolni, akkor megéri.

Egyébként mókás, mert én is úgy érzem, hogy sokkal szebben parkoltam a tanulóautóval, mint azóta megy. Mondjuk nem vezetek sűrűn, de többet bénázok, mint vizsga előtt:)

2012. jan. 30. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:

én direkt úgy választottam tanulóautót, h legalább akkora legyen mint a barátom kocsija, így ha meglesz a jogsim, akkor sem lesz nehezebb éreznem, hogy mi merre hány méter.

egyébként tényleg a gyakorlás a megoldás. járjon a szemed körbe-körbe. tükrök, hátranézés, előrenézés.

2012. jan. 30. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
én sose értettem hogy miért nem megy a legtöbb embernek..én is nagyon féltem hogy nem fog menni de soha életemben nem borítottam bóját meg nemhúztam meg kocsit pedig nem1x volt hogy nagyon rámálltak és kikellett centiznem. szerintem ami kell hozzá az a jó térlátás és gyakorlás:) tényleg kikell menni egy elhagyatott helyre felállítani 4flakon ásványvizet és hajrá.20x előrebeállás 20x hátrafelebeállás aztán 20x hosszába is...ha nem sikerül akkor addig csináld ameddig nem sikerült a 20 mindegyikből:) muszáj megtanulni jól parkolni hiszen ha csak éppen sikerül betenni a parkolóhelyre a kocsit azmár rossz mert az életben megfogod húzni a kocsikat. szóval gyakorlás és térlátás!képzeld el hogyan fogsz beállni...hogy mi a következő lépés! és ami még nagyon fontos hogy eleinte lassabban!szépen lassan kell csinálni hogy tudj korrigálni:)
2012. jan. 30. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én gyűlölök parkolni a mai napig mégsem törtem még össze egy autót se.
2012. jan. 31. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!