Egy Simson S51 tud menni 50-55 km/h-val?
Figyelt kérdés
Nemsokára motort veszek és Simsonban gondolkozok.Úgy gondolom jó választás lenne.2012. máj. 13. 16:42
2/11 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem értek a típusokhoz.
2012. máj. 13. 17:00
3/11 anonim válasza:
Csak az s51N nem tud ennyivel menni, mert azok le vannak fojtva, bár mára már nem sok maradt amiben benne is maradt a fojtás.
4/11 anonim válasza:
Egy jól karbantartott simsonnal utazóban is tudsz menni 60-65-öt.
A fojtás pedig KELL a kipufogóba,egyáltalán nem megy jobban ha ki van szedve,sőt...+még meg is süketülsz.
Csak sokan lusták arra,hogy időközönként kiégessék a kipufogót,csodálkoznak hogy nem megy,ezért fogja és kidobja belőle.
5/11 anonim válasza:
A második válaszolót nem érted kedves harmadik. A Simson S51N típus gyárilag le volt fojtva 3 helyen: A súbernél egy pöcök, hogy ne tudj teljes gázt adni, a hengeren a kipufogócsatorna le volt szűkítve, és a kipufogóban a diffúzor helyett egy lukacsos lemez volt, a könyök benyúlt a kipufogóba a lemezig, illetve a kémény végén a lyuk 4 szögletű. Így maximálisan 40 km/h-ra volt képes a motor. A fojtások kiszedésével elérhető volt egy S51B, vagy egyéb fojtatlan Simson teljesítménye. Ő ezekre a fojtások eltüntetésére gondolt. Vagyis: Súberből kiszedni a pöcköt, kipunyílás kireszel, lemez kiszed, diffúzor berak, könyök lefűrészel, luk kikerekít.
6/11 anonim válasza:
mikor melyik, az enyém pl 75-öt megy mert olyanra csináltam, mert helyközileg használom. ennyi
7/11 anonim válasza:
Hello, az én simsonom is megy 70 et is:) és igen jó választás ha jó állapotut veszel első motornak mert megtanulsz váltós motort vezetni és motort szerelni is,de 4 sebességeset vegyél ne 3 mast
8/11 anonim válasza:
Nekem s51n em van nagyon jó állapotban egyedi kipufogó,foglalkozva van vele,sokat is költöttem rá és ha akarom a 80at kirángatom belőle pedig csak 3sebességes
9/11 anonim válasza:
az s51 tud menni 50-55km/h-t simán. az enyém ugyan nem gyári, de a gyáriak is tudnak. kb nagyon kímélő utazó tempóban!
És igen, az s51n gyárilag le van fojtva több helyen is ahogy egy hozzászóló írta. de én még nem találkoztam olyannal amibe benne voltak ezek a fojtások :)
10/11 anonim válasza:
4. jól értette, tényleg arra gondoltam. Amire a második gondolt az szerintem az amikor kibelezik a kipufogót. Na az tényleg barbárság, és még a motornak is árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!