Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 Súber tű-n a...

Neviswat kérdése:

Simson s51 Súber tű-n a lepkét melyik rublikába legyem? Most a középsőben van, és ha full gázt adok megy rendesen de végsebesség felé puffog a kipufogó ez miért van? Lehet hogy túl sok benzint kap? Vagy esetleg túl sokat? A karburátor tiszta.

Figyelt kérdés
ezt nem értem

#Simson #súber #puffog a kipufogó
2012. máj. 12. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Túl sokat kap, nem ég el, összegyűlik a kipuffban és berobban , attól puffog.

Esetleg magas fordulaton utógyújtásos lesz, de az nem valószínű.

Simsonhoz nem értem, de olyan állásba tedd ahol kevesebbet kap, és ha megjavul akkor az első volt.

2012. máj. 12. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :) Hétfő délután kiderül mert most szerelőnél van :((( picimnyem :( ma elromlott.... nincs szikrája egyik gyertyának sem. Kb hol van az hogy kevesebb benzint kap? alul??
2012. máj. 12. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha kevesebbet kell kapnia akkor legfelső állásba.

mert ugye akkor mélyebbre megy a tű és jobban zárja a benzin útját.

2012. máj. 12. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó jó megpróbálom majd,előre is köszönöm és széles utat! (:
2012. máj. 12. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Neked is. :D

Amúgy ilyenkor adok hálát annak aki az elektronikus gyújtást és az injektort feltalálta. :D

2012. máj. 12. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
nagyon egyszerű,mész vele 2 km-t normálisan,megállsz ,kiveszed a gyertyát,ha fekete sokat kap,ha őzbarnás akk jó a karbi beállítás,ha szürkés fehér akkor keveset kap.
2012. máj. 13. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Fentről a második rublikába tedd a súbert az a gyári! Ha ugyis sokat kap akkor a benzinszinted rossz! A puffogás szerintem gyújtás baj lesz!(megszakító,vagy kondi)
2012. máj. 14. 10:16
 8/9 anonim válasza:
Kicsi az előgyújtásod.
2015. márc. 26. 17:01
 9/9 anonim válasza:
Én a legalsóba tettem és jobb lett mint valaha
2017. okt. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!