Miért nem indul a Simson?
Figyelt kérdés
Simson Schwalbe kr51/2 kb.10 éve áll most össze raktam szép erős szikrája van.Berúgom alapjáraton elkezd járni ha gáz egy mm is elmozdul leáll a karbit kitakarítottam.2012. máj. 12. 20:01
1/6 anonim válasza:
Nem lehet a légszűrő, talán gázadáskor tulsok levegőt kap, vagy mondjuk tulsok benzint?
2/6 anonim válasza:
Túl sok levegőt nem kaphat. Azt magának szív amennyit akar.
A 2 ütemű karbikon csak az alapjáratot és az üzemanyag mennyiségét lehet állítani. Neked is azt mondom mint a többi 20000 simsonosnak. Súber tű , fúvóka tisztítás esetleg csere. régi motoroknál rengeteg kókányolást láttam már. a tűt szöggel helyettesítve meg stb.. szóval ezeken az apró dolgokon egy egész motort el lehet rontani úgy hogy be se indul....
3/6 anonim válasza:
Benzintankot is ki kell takarítani, csapot szétszedni, kitakarítani. A tankban maradt "trutymó" miatt is lehet, hogy nem kap elegendő üzemanyagot. Illetve ahogy mondták, a légszűrőt is meg kellene nézni.
4/6 anonim válasza:
az egyik hülye azt mondja hogy nincs a simson karbin levegő csavar, te olyan hülye vagy inkább nem mondtál volna semmit, a levegőt állítani kell, úgy másfelet legyen kitekerve a levegő csavar
5/6 anonim válasza:
nem biztos az egyáltalán h jól takarítottad ki, meg be is kéne állítani, (a benzinszintet is) na meg benzint is újat bele, gyújtásidőpont jó helyen van, mert az egy dolog h van szikra, aztán koszos légszűrő, kipufogó is lehet.
6/6 anonim válasza:
Gyertyát dobd ki belőle,és jólesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!