Simson után mi lenne az ideális motor?
Figyelt kérdés
földesútra,endurózgatásra kellene,16 éves vagyok.
A Simsont már unom szóval szeretnék egy nagyobbat venni.
Milyen LE,cm3, es motor lenne az ideális ami nem túl erős de nem is túl unalmas..?
Légyszíves kíméljetek a belémkötésekkel..
Köszönöm szépen.!
2012. máj. 11. 20:17
11/16 anonim válasza:
Röviden:
- volt ( ma is meg van )
- sosem fogom megunni
12/16 A kérdező kommentje:
értem,akkor ebben a megunás dologban külömbözünk.
2012. máj. 12. 19:10
13/16 anonim válasza:
Egyébként milyen Simsonod van kérdező? mi a végsebessége? jó állapotú?
14/16 A kérdező kommentje:
s51 Enduro..
Hát külselyén lenne mit csinálni..pl.lefesteni..
a motorja az bika..tegnap hazahúztam kb 10km-ert a haverom 125-ös kawáját..lazán húzta 2.ba,dobon is minden hol szinte.:)
amikor megvettem elég rosszvolt,motoroilag inkább,de most jó,és eddig soha nem hagyott ott az úton.és ez így van nem sablonszöveg.:)persze lehetne krómoztatni meg stb,csak nincs rá pénzem,meg nem is érzem szükségesnek.:)
2012. máj. 12. 21:26
15/16 anonim válasza:
yamaha dt125 én simson után dt vettem aztán rmz250 na ez már bitang kis gép habár dt után elég lett volna egy 125 rmz is
16/16 laki98 válasza:
Szerintem 80-125cm3 yamaha dt-t vegyél azért jóval több erő van benne mint a simoba. Nem is drágák meg birják is a kiképzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!