egyik ismerősömet próbálom meggyőzni arról hogy egy 250ccis kawasaki zxr nagy falat lenne neki kezdőmotornak, sose ült életébe motoron ha ült akkor vitték..
2010. nov. 6. 11:54
1/9 anonim válasza:
Agyban dől el. Van olyan 18 éves ismerősöm aki nem motorozott még, de nyugodt szívvel raknám alá a 400-ast is, de van olyan 35 éves, akinek még egy 125ös 2t-t se adnék... Te ismered.
2010. nov. 6. 12:00
2/9 anonim válasza:
háát igen első jól írta. ha feltudja fogni h mikre képes egy 250es rossz kézben akk minden OK. ideális megttanulni az alapokat.
2010. nov. 6. 13:17
3/9 anonim válasza:
500
2010. nov. 6. 14:05
4/9 anonim válasza:
a 250es nem rossz kezdőmotornak. de lehethogy inkább a 30ló alatti 250esek felelnének meg először
2010. nov. 6. 14:07
5/9 anonim válasza:
inkább vegyen egyböl egy 1300-as suzuki hayabusát
az egyik ismerösöm pár évet motorozott 50-es simsonnal aztán vett egy 1300-as hayabusát és tud vele elég jól menni
2010. nov. 6. 17:28
6/9 anonim válasza:
Végülis a Simson jó tanulómotor.Nem túl erős,de azért halad is elég szépen.Elég nagy a súlya,85kg körül van,tehát a kanyarokban dönteni kell már.Van váltó,ami a legtöbb smkp-n nincs.Ha abszolút nem ült még motoron,akkor szerintem egy szimóval kezdjen.Azzal nagyon jól meg lehet tanulni az alapokat.Egyébként bármilyen 15LE körüli 125ös megfelel.
2010. nov. 6. 18:55
7/9 anonim válasza:
Utolsó előtti
Neked vagy abszolút fogalmad sincs a motorokról vagy teljesen zizi vagy! A Busa majdnem 200LE, 2mp alatt gyorsul 100ra, a 300at 6mp alatt éri el. Még tapasztalt motorosoknak is kihívás megülni. Egy kezdő kb első nap meghalna rajta.
A kérdésre válaszolva: inkább azt mondanám, hogy kezdőnek 125ccm 2T, de tény, hogy agyban dől el a 125 és a 250 közötti különbség.
2010. nov. 6. 22:08
8/9 anonim válasza:
Életem első motorja egy BMW K1300 S, ami 175 lóerő.
Újonnan vettem, eszem ágában sem volt vele sietni az elején, persze a motor képességeihez mérten, mert élni akartam. Tavasz óta beletettem kb. 6000 km-t, voltam vele négy kétnapos vezetéstechnikai tréningen és mára már elértem egy átlagmotoros szintjére.
Ehhez kellet, hogy az elején ne janizzak és kellett egy olyan motor, ami pokoli erős, de mivel egyben nagyon nyomatékos is, így alacsony fordulatszámon is jól használható.
2010. nov. 6. 23:27
9/9 anonim válasza:
kinek mi a kezdőmotor :) szerintem ha nagyon kezdő tényleg 125, majd valami 400 v. 500, azután már amit akar :) persze ez mind sok pénz, de beszéltem az egyik motoros kereskedővel és ő mondta, hogy olyan sokan vesznek nála 600ast meg 1000-es yamahákat és kérdezi na milyen volt az első motor? mondja:Simson, erre meg néz nagyot mondta, hogy elfog szállni mint a sóhaj inkább még valami 250-est és utána a nagyobb, de nem érdekli senkit és azokból pár ember el is szállt párszor
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!