Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra, vagy Caraván vagy...

Opel astra, vagy Caraván vagy Suzuki Sedán azon belül gl, glx? Melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 350000 forintot szánok autóvételre nem tudom melyik érné meg jobban astra valamelyik fajtája ami keveset eszik vagy caraván, Suzuki Sedán azok írjanak kérem akiknek van tapasztalatuk e kocsik terén köszönöm.

2012. máj. 11. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
# 7 Óriási tévedésbe vagy barátom!!!!
2012. máj. 11. 13:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Srácok isten tartsa meg szokásotok köszönöm a hsz-eket, még mindig nem tudom pontosan mit csináljak a pécsi autóvásár dönt(e-hónp 13.) mert onnan nem jövök haza autó nélkül minden jót.

Ui: Ha még van aki tud győzködni akkor kérem tegye meg

2012. máj. 11. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Oké:

-Suzukiből ennyi pénzből tuti kapsz jó állapotút.

-a ferdehátú Astra is belefér, de azt ki kell fogni

-Caravanból NAGYON ki kell fogni, abból drágábbak a jó állapotúak

Meg kell nézni, el kell dönteni, nem mi fogjuk megvenni.

Én aztmondom nézz egy jó állapotú Suzukit, igénytelen, olcsó a fenntartása és az alkatrész, 1300ccm alattit ne vegyél.

Astrából sima az 1.6-os benzinest hagyd ki, nem igazán jó konstrukció, az 1.7-es dízel viszont megbízható és keveset eszik.

De mondom mégegyszer, meg kell nézni, ha jó akkor el kell hozni, bármelyikről is van szó. Még mindig nem mi fogjuk megvenni. :D

2012. máj. 11. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Autóvásáron 20 éve nem vásárol senki autót. Inkább a hasznaltauto.hu-n nézelődj. (több mint 107 000 járművet hirdetnek az oldalon).

Elmész a vásárra és akármilyen romhalmazt találsz, megveszed? Ne viccelj már...

2012. máj. 11. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!