Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra, vagy Caraván vagy...

Opel astra, vagy Caraván vagy Suzuki Sedán azon belül gl, glx? Melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 350000 forintot szánok autóvételre nem tudom melyik érné meg jobban astra valamelyik fajtája ami keveset eszik vagy caraván, Suzuki Sedán azok írjanak kérem akiknek van tapasztalatuk e kocsik terén köszönöm.

2012. máj. 11. 08:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A suzukit felejtsd el... Inkább egy astra caravan. Kényelmesebb, stabilabb, biztonságosabb, praktikusabb. Összességében komolyabb autó mint a nyunyuki...

A hasznaltautó. hu tele van vele. (95-98 körüli évjárat)

2012. máj. 11. 08:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Fogyasztás is fontos lenne kaszni és még hasonlók érdekelnének.
2012. máj. 11. 09:13
 3/14 anonim válasza:
Az a baj hogy 350000 Ft-ból nem a legjobbakat lehet megvenni. A suzukit ajánlanám mert az F Astránál azért erősebb a motorja, olcsó fenntartani,kis fogyasztás, a sedannak meg már elég nagy a csomagtere. Az astra lomhább viszont az utastér tágasabb,fogyasztása ennek se egetrengető de 1-1,5 literrel több mint a suzukié meg az F astra szeret hamar rozsdásodni.Caraván előnye a hatalmas csomagtér.
2012. máj. 11. 10:10
 4/14 anonim válasza:
A suzuki 5 liter városon kívül, városban is 7 alatt kb 6,5 liter. Opel városban 7,5 városon kívül 6-7 liter. Az opel hamarabb kezd el rohadni.
2012. máj. 11. 10:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Kasztniról mi a véleményetek? Opel Suzuki(Sedán erősebb mint a swift-é?)
2012. máj. 11. 10:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Astra caravánt vegyél! de dieselt .1,7 ! 4-4,5 liter (megkérded a tulajt). a kasztnit meg csak nézd megha nincs lik akkor jó. te meg m,ajd ráálsz egy ismerős aknájára rászánsz egy napot --lecsiszolod és lefested alvázvédővel! így évekig fasza vagy :)
2012. máj. 11. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha az astrát dízel motorral veszed az max. 5,5-6 literrel eljárkál. Ezt egy suzuki sem tudja!!
2012. máj. 11. 11:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Tudja a Suzuki is, de nem ez a kérdés.

Igazából a kerettel van a gond, 350-ből én a Suzukit mondanám, F Astrából ennyiből lelakottak szoktak lenni , a jó kategória olyan 400környékén kezdődik.

Vagy rászánsz még ennyit, vagy maradj szerintem a Suzukinál. Plusz azt sem mondtad hogy papírozással együtt 350, vagy csak a vételár.

F Astrából az 1.7-es dízel ajánlott, kimegy a világból és nem is eszik sokat. Caravannál a 4,5-es fogyasztás az népmese kategória, de 5,5-6ból el lehet vele menni.

Kasztni téren annyi hogy ne rohadjon, bár egyik sem hajlamos rá ha nem volt törve, meg időben kezelték a sérüléseket.

2012. máj. 11. 11:10
 9/14 anonim ***** válasza:
1,7 astrám. van 4 litert eszik! nem népmese!!! előtte egy régi kadettom volt (csepp) az is 4-4,5 literrel kiment a világból! egy suzukinál meg ha nagy a lábad néha akkor bekaphatja 7-8 litert is!
2012. máj. 11. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, egy üresen 1100kilós gépnél nekem kicsit erősnek tűnik az a 4,5. Jártam én is ilyennel 2hónapig, nekem 5,5-6között mozgott, de inkább a 6 fele tolódott el, talán még az exceltábla is megvan valahol mert céges volt. Ebben volt pálya és városi használat is.

Anyámnak 1.3as Swiftje van, azzal 5,5-el jár nyáron, 6-al télen, mikor egyszer sietnem kellett BP-re akkor se ment 6,5 fölé, pedig akkor kapta az ívet rendesen.

De ha te mondod elhiszem. :)

/Amúgy vicces, a bömbimet sosem sikerült 7,5 alá vinni./

2012. máj. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!