Opel astra, vagy Caraván vagy Suzuki Sedán azon belül gl, glx? Melyiket érdemesebb megvenni?
A suzukit felejtsd el... Inkább egy astra caravan. Kényelmesebb, stabilabb, biztonságosabb, praktikusabb. Összességében komolyabb autó mint a nyunyuki...
A hasznaltautó. hu tele van vele. (95-98 körüli évjárat)
Tudja a Suzuki is, de nem ez a kérdés.
Igazából a kerettel van a gond, 350-ből én a Suzukit mondanám, F Astrából ennyiből lelakottak szoktak lenni , a jó kategória olyan 400környékén kezdődik.
Vagy rászánsz még ennyit, vagy maradj szerintem a Suzukinál. Plusz azt sem mondtad hogy papírozással együtt 350, vagy csak a vételár.
F Astrából az 1.7-es dízel ajánlott, kimegy a világból és nem is eszik sokat. Caravannál a 4,5-es fogyasztás az népmese kategória, de 5,5-6ból el lehet vele menni.
Kasztni téren annyi hogy ne rohadjon, bár egyik sem hajlamos rá ha nem volt törve, meg időben kezelték a sérüléseket.
Nem tudom, egy üresen 1100kilós gépnél nekem kicsit erősnek tűnik az a 4,5. Jártam én is ilyennel 2hónapig, nekem 5,5-6között mozgott, de inkább a 6 fele tolódott el, talán még az exceltábla is megvan valahol mert céges volt. Ebben volt pálya és városi használat is.
Anyámnak 1.3as Swiftje van, azzal 5,5-el jár nyáron, 6-al télen, mikor egyszer sietnem kellett BP-re akkor se ment 6,5 fölé, pedig akkor kapta az ívet rendesen.
De ha te mondod elhiszem. :)
/Amúgy vicces, a bömbimet sosem sikerült 7,5 alá vinni./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!