Suzuki GTI ülés ladába?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Lada 2107-esbe könnyen bele lehet szerelni Suzuki GTI üléseket, vagy nagyon sokat kel alakítani?... csak mert láttam néhány ladában, és nagyon megtetszett, az eredeti, meg már amúgy is cserés lenne...
2012. máj. 9. 15:39
1/2 anonim válasza:
Nem ismerem az ülés méreteit de szerintem ha a lada sínt áthegeszted a gt ülésre akkor jó lesz.
2/2 TheCruve válasza:
Nekem 2105-be van Suzuki Swift Sport ülés, és én kiszedtem a lada ülést a sínnel konzollal együtt és lakatossal beletetettem a suzukiét, így gyári suzuki konzolon van az ülés. annyi hogy a padlólemezre történő lefogatást kellett megoldani hogy egyenesen álljon az ülés, de ezt a karosszérialakatos megoldotta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!