Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Sepia, Honda Dio,...

Suzuki Sepia, Honda Dio, Yamaha Jog/Mint? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
Legelső robogóm lenne, ezért nem akarok drágábbat venni venni, mert biztos lesznek 'kezdeti nehézségek'. Melyik eközül a négy közül (Sepia, Dio, Jog, Mint) az összességében jobb? És melyik a legnagyobb (méretre)?
2012. máj. 8. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:

A Legnagyobb szerintem a sephia.

De én egy Jó kis JOG-ot vennék.

Azok jókis gépek.

Vagy simson-t vennék,azzal megis tanulsz motorozni,és szerelni is.

Énis azzal kezdtem.

2012. máj. 8. 13:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából Simson-on lenne, csak rendbe kéne a karburátort tenni. De robogó kéne, mert míg ment az előbb említett simó és kipróbáltam vagy 4-5ször, a váltást nagyon utáltam. :D
2012. máj. 8. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:

"a váltást nagyon utáltam"

lol

2012. máj. 8. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem a váltást a simsonon.

Nem olyan mint a robogó hogy csak húzod neki...

ha annak kettőbe odarántod akkor megugrik rendesen,ezt szeretem bennük.

Meg olcsón és könnyen szerelhető. ha van neked akkor inkább abbol a pénzből azt csinálnám meg.

Ha meg ráérzel a váltásra,nem tudod abbahagyni:)

2012. máj. 8. 14:40
 5/6 anonim válasza:
Sepiát ne,ha hosszabb utakra akarsz menni dio,ha csak 10-15 km utakra és jó gyorsulást,problémamentes üzemet akarsz jog,ha alacsony fogyaztást,és kis motort akkor Mint.
2012. máj. 15. 13:37
 6/6 anonim válasza:
Igazából minden robogó más, attól függ milyen állapotban van... Nekem van Dio, Mint, és Sepia is. A Mint a legrosszabb, nekem 5 litert eszik, és gyenge, folyton tönkremegy. Sepia-t és Diot lehet nyúzni rendesen, azok még akkor is elindulnak ha 100X esel velük. Mégegyszer hangsújozom, nem mérvadó amit írok, mert lehet hogy másnak másmilyenek a motorjai, de nekem a Sepia az etalon, kimentem vele balatonra oda-vissza és bírta (300 kilóméter egy nap alatt) végbe viszi a 65-öt, hosszútávon 2 (!) literes fogyasztása van, (rövid távon 3-3,5) és úgy gyorsul, hogy simán odaverem a váltós supermoto-kat, hejből egykerékre áll. És nincs benne tunning, ez a GYÁRI. 1997-es ZZ.
2012. szept. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!