Dízeles vagy benzineset érdemes venni ebből a BMW típusból?
Kedves kérdező, ha nem számít a fogyasztás akkor benzin de a benzinesekkel kevesebb probléma van mint a dieselekkel.
A diesel ugye kevesebbet eszik de viszont szervizigényesebb.
Én a benzineset ajánlom, 3-as szériából eljárkálsz városon kívül 8-9 literrel.
De szerintem keress egy manuális váltósat.
Pl. ezzel Budapesten amikor nincs csúcsforgalom garantáltan elmegy 8.5-9 literrel ha finom a talpad , kívül meg 6.5-7.
De ez ugye csak 2.0 !
Nem tudom milyen szempontból kérdezed hogy érdemes-e. Ha van rá ennyi pénzed, de nem akarsz sokat költeni üzemanyagra, félsz a CR dízelek költséges hibáitól, akkor a Te autód az előzőekben egy kolléga által linkelt kis benzines. Az is elég erős, és ugyanilyen szép. Szerintem a dízel nem spórol annyit ebben a kategóriában, hogy érdemes legyen foglalkozni vele. Nagy benzinest (például ezt a 335-öt) akkor vedd meg, ha nem érdekel mennyit tankolsz, és azt szeretnéd ha ugyanúgy is menne az autód ahogy kinéz. (Én is beleestem a sok lóerő sok henger sok köbcenti "hibájába" szép is meg jó is, de szinte sehol nem tudom kihasználni a teljesítményt, így a kúton szembesülök vele csak)
Összességében hogy a rizsán túl választ is adjak, én is a kétezres benzinest ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!