Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha parkolásnál nem húzom be a...

Ha parkolásnál nem húzom be a kéziféket, csak sebességbe rakom a verdát károsodhat a váltó?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?

Ha berakod egyesbe akkor hátrafelé el tudod tolni az autót?

Ha R be akkor meg menetirányba?

Ha jól értettem a választ.

Lehet én vagyok a nagyon hülye, de ezt légyszi magyarázzátok meg!

2012. máj. 8. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:
A váltónak semmi baja nem lesz, de a kéziféket rögzitőféknek hívják, pontosan azért, hogy rögzitse a gépjárművet. Ha csak azért nem akarod behúzni, hogy ha nekimennek, majd könnyebben arrébgurul, szerintem baromság, de te tudod. Ha nem használod a kéziféket, akkor viszont az berohad, amivel majd akkor fogsz szívni, ha egyszer behúzod és utána nem old kiengedésnél. Kinyúlni meg nem nagyon szokott, legalábbis nekem az elmúlt 25 évben még egy sem nyúlt ki, pedig rendszeresen használom, igaz nem állat módjára, ameddig bírom behúzom, hanem csak normálisan, érzéssel, hogy fogjon.
2012. máj. 8. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sebességben is hagyom meg a kéziféket is behúzom ami "rögzítőfék" tehát direkt erre való és nem nyúlt meg nekem sem a bowden.
2012. máj. 9. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!