Minarelli Am3 váltó olaj tartálya?!
Figyelt kérdés
Szóval fel kellene tölteni a váltóolajat a motoromban, de nem vagyok benne biztos hogy jó helyre tölteném-e ezért kérdezlek titeket...
Szóval van a 2T olajnak a tartálya, és van mellette egy másik kis tartály de az nem tudom mi, és nem látom hogy hova megy az idomok miatt... És nem ez lenne a váltó olaja?? Vagy mi mehet abba a tartályba?? (A hűtővízé tuti nem, mert az a túloldalt van)
2012. ápr. 30. 20:13
1/2 anonim válasza:
nekem am6 omm van nekem jobb oldalon az idom alatt van a blokk oldalán a betöltönyilás és a dekni közepén a nivó! sztem az am 3 is ugyanaz. (rs50)
nálam igy van mint a képen.
2/2 waland válasza:
Valahol a kerék környékén lesz a megoldás, bár lehet a kereket le kell venni hozzá. Milyen robogód van? Én most a Piaggiomnál gondolkodom, hol lehet cserélni az olajat, és ott gyanús, a kerék mögött van, de az ugye nem minarelli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!