Mennyi váltó olaj kell egy Renault Megane Scenic I-be?
Figyelt kérdés
Van egy Renault Megane Scenic I-em - 1999 évjárat, és le szeretném cserélni benne a váltó olajat + váltó olajszűrő, de nem tudom hogy hány liter váltóolaj kell bele, mert ez nem kézi váltós hanem automata váltós autó!2011. aug. 13. 09:16
1/2 anonim válasza:
Ha automata váltós, ne csináld házilag a váltó olaj cseréjét! Nem ugyan úgy kell mint a kéziváltósat! Ha valamit elszúrsz, súlyos pénzekbe kerül az automata váltó rendbehozása. Vidd szakemberhez!
2/2 A kérdező kommentje:
A szervizelést nem Én akarom elvégezni itthon, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi váltó olaj kell a váltóba, mert a szervizben nem igen bízom meg!
2011. aug. 13. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!