Milyen autó a NISSAN? Természetesen a minőség szempontjából!
Figyelt kérdés
Fórumot kerestem , ahol szidják vagy dicsérik . Érdekel az ár - érték arány , szervízigény , megbízhatóság és minden olyan ami alapján dönteni lehet kell - e a Nissan Juke vagy nem ?2012. máj. 7. 20:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem jó, a megbízhatóbbak között van, írom ezt annak ellenére, hogy nekem sosem volt ilyen autóm. Ésszerű választásnak, jó vételnek tartanám, csak nekem egyszerűen nem tetszik egy Nissan sem, a régebbi modellek olyan semmilyenek, az újak meg túl merészek nekem.
2/6 anonim válasza:
Nissan Juke? Szerintem az a világ legrondább autója. Meglátok belőle az utcán, hánynom kell akkor is, ha nem ettem előtte semmit. Akkor már inkább Nissan Qashqai, az egy jó felnivel nagyon jól tud kinézni. Egyébként minőségre nagyon jók ezek az autók, sportkocsikból is kiemelkedőek, tehát én ajánlom.
3/6 anonim válasza:
Nekem volt egy 94 es primérám.
Semmi gondom bajom nem volt vele 3évig használtam sokat jártam vele. semmit nem kellett költenem rá.
Viszont a kaszniuk elég gyenge minőségű és vastagságú lemezből van legyártva. -Ha sérül a festés hamar lukasra eszi a rozsda..
4/6 anonim válasza:
Azzal meg vitatkoznék hogy a Nissan gyártja a csúnya kocsikat! A skyline ról már hallottál? az is Nissan!
Mintahogy a Navarra luxusterepjáró is.
5/6 anonim válasza:
Nissan 350Z
Nissan GT-R
Mind erős strapabíró szép autó.
6/6 anonim válasza:
Kedves ma 21:39-es én csak a Nissan juke-ról irtam, hogy csúnya. A sportkocsikat pedig kiemelkedőnek irtam. Az ugyebár a Skyline. A többi Nissan mind jól néz ki, Navara, meg mindegyik, egyedül a Juke-ról irtam h ronda, amit a kérdező ir!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!