Szerintetek jó autó a Dacia Duster?
Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalatok?2011. nov. 16. 15:13
1/16 anonim válasza:
Jó eséllyel pályázik a világ legrondább autója címre. De a panelproliknak megfelel...
2/16 A kérdező kommentje:
...
Várom a további véleményeket.
2011. nov. 16. 15:24
3/16 A kérdező kommentje:
Legrondább??
Azért én ezt nem mondanám..
2011. nov. 16. 15:26
5/16 dizus válasza:
Szerintem ár-érték alapján szenzációsan jó autó,de a logan mcv 7személyes is nagyon megéri a pénzét.Viszont soha nem lesz túl népszerű,mert olyan sokáig vágyódott a magyar proli "nyugati" autóra hogy már nem igazán ül be Daciába.Mondjuk a Skodának sikerült népszerűséget szerezni,talán sikerül a Daciának is valamikor.A Duster nagyon jó autó.
6/16 anonim válasza:
elmondom neked hogy az az ázsia-turás az nagyon kamu hidd el tudok rola...
7/16 A kérdező kommentje:
honnan?
És mi történt helyette?
2011. nov. 16. 18:03
8/16 anonim válasza:
Én próbáltam a Dustert 1.5 dci-vel, kiváló verda és a mai sok kamuterepjáróval ellentétben az összkerekes verzió tényleg jó terepre is. Nekem speciel a dizájn' is bejön. Ami számomra kicsit bosszantó, hogy még ha megfizetném se lehet bele pl. automata klímát venni, megy egy pár extrát. Valamit valamiért -gondolok itt az árra...
9/16 A kérdező kommentje:
és hány éve használod?
( utolsó válaszolónak írtam)
2011. nov. 16. 19:17
10/16 atilis válasza:
Ennél olcsóbban új kocsihoz sem nagyon lehet jutni. Új autó, tehát valószínű 4-5 évig hozzá sem kell nyúlni. Ha engem kérdezel, persze csak ha kérdezel, én inkább a Suzuki SX4-et venném helyette, nem sokkal drágább, és kiforrottabb konstrukció. Mondjuk én sokakkal ellentétben Suzuki mániás vagyok, de nem kövezzetek meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!