Két ütemű 49 cm3 külön keverésü (scooter) robogóban milyen olajat használjak, full szintetikus vagy semisintetikus (fél szintetikus)? Milyen márkát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 05:29
1/16 anonim válasza:
Full szintetikusat,mivel ezek porognek 12-14e 1/perc fordulaton is es ilyenkor az asvanyi olajok mar nem kennek tokeletesen . En repsolt es motult hasznaltam ilyenre ,de igazabol masok is siman jok lehetnek.
2/16 anonim válasza:
Pontosan olyan olajat használj ami a motor kezelési útmutatójában le van írva.
3/16 A kérdező kommentje:
Nincs útmutatója a motornak mert használton vettem!
2012. ápr. 28. 11:14
4/16 anonim válasza:
Minden motornak van használati útmutatója, még a használtnak is.
5/16 A kérdező kommentje:
Biztos van de nekem nincs! Így nincs is mibe meg nézzem!
2012. ápr. 28. 13:15
6/16 anonim válasza:
Jaja, elhiszem. Gondolom valami szupertitkos robogód van, mert a típusát sem árultad el, nehogy véletlenül esetleg valaki megnézze neked...
7/16 A kérdező kommentje:
Piaggio liberty ! nem titok! választ kerek nem kötekedést légy szíves ! jó?
2012. ápr. 28. 18:20
8/16 anonim válasza:
Nem kötekedés, de az évjáratot is kinyögnéd?
9/16 anonim válasza:
Kemény félperc google munka után megtaláltam amit kerestem.
Nézd össze ezt a manual-t a gépsárkányoddal:
Az ajánlott olaj, a gépkönyv szerint:
Szintetikus Selenia HI scooter 4 Tech
Minősítés:
SAE 5W/40 API SJ.
Személyes vélemény: bármilyen szintetikus olajat beletölthetsz ami eléri fent leírt specifikációkat.
10/16 A kérdező kommentje:
Ha magyarul lenne meg ertenem is!
2012. ápr. 28. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!