Hülyeség régi Swiftet venni?
Szerintem jó választás erre a célra teljesen megfelel. Személy szerint én nem vagyok oda a Suzukikért, motorikusan viszont nagyon meg vannak csinálva. Ha még hasonló japán autókban gondolkodsz akkor szerintem szóba jöhetne még egy Honda Civic, vagy Toyota Corolla is.
Egyébként meg ha találsz egy neked megfelelő klímás Swiftet akkor nyugodtan válaszd azt. Városba tökéletes.
Nana, azért nem fogyaszt 4 liter alatt a régi swift (csak ha lemérnénk 100km távot egyhuzamba 50-60 km/-h-val, de így senki nem közlekedik), nekem is az van, 2002-es évj, 16V, korábban eléggé vigyáztam a fogyasztásra, és inkább hosszú távon megyek, óvatosan hosszabb távokon országúton elketyeg 4,5 literrel ez tény, de én szeretek menni 100-110 körül, itt 5 környékén eszik. Legkisebb fogyasztásom 4,2 körül volt. Spritmonitoron fenn vagyok, ott vezetem a fogyasztást mióta megvettem a kocsit, eddig ~19ezer km-t tettem bele és ezalatt 5,01 liter az átlagfogyasztásom. Kevés ember tudna ennyivel eljárni, de én nem szeretem a városi használatot, a rövid távokat hiszen akkor használódik el legjobban a kocsi, a motor, és az olaj is, így viszont hosszabb távon kímélem is és simán hozom az 5 körüli fogyasztást! Klímás, én elégedett vagyok vele.
Nem hirdetem, de ha esetleg érdekel valakit és meg tudunk egyezni, akkor eladásra nyitott vagyok, mert én annak híve vagyok, hogy autót eladni és vásárolni egyaránt úgy érdemes, ha az emberen nincs kényszer! Így születhet jó üzlet mindkét szempont tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!