Hülyeség régi Swiftet venni?
Kevés pénzből ne vegyél öreg, prémium kategóriás autót(BMW,AUDI stb)
Az Astra soha nem fog 3.5 litert fogyasztani ország úton és 5 litert a városban mint a suzuki .Presztizse ugyan úgy nincs,tehát nem leszel menőbb benne.Szeret rozsdásodni és szervizelni is sűrübben kell.A Pesti közlekedéshez tökéletes a kis swift.Én évek óta swiftet használok,még kényszerből vettem,mert le voltam égve anyagilag,de mára megszerettem.A 16V változat hosszabb úton is jól érzi magát,a 85 le. csak úgy repíti a 800Kg-os karosszériát.Sokan fikázzák a kis suzkát,az 1.0-es valóban nem egy élményautózás.
Tudomásul kell venni,hogy ez egy kis autó,ennek megfelelően nem annyira biztonságos mint egy nagyobb kategóriás kocsi.Viszont cserében keveset fogyaszt,de jól gyorsul,legendásan megbízható,rengeteg van belőle ezért nagy a választék és olcsó hozzá az alkatrész.
Ha véleményt akarsz az autóról a tulajdonosokat kérdezd,ne ezt a sok okostojást itt a gyíkon.
Manapság az autó fogyasztása szinte a legfontosabb tényező,így az 500 Ft-os benzin ár felé haladva.Na ezt az autót tényleg el lehet vezetni 4 liter alatt.Mondjon valaki még egy ilyen fogyasztású autót,ami nem diesel,10 évnél nem öregebb és olcsón hozzá lehet jutni.
Itt egy fogyasztás teszt,ha valaki nem hiszi el-
Amennyire egy kis autónak.Egy mini cirkálótól csodát ne várj karosszèria merevség terén.Annyira törik csak,mint a Tico,Matiz,Seicento.
Ha ilyeneken agyalsz,vegyél egy nagyobb,biztonságosabb autót ,ami ugyan azért a pénzért sokkal öregebb,többet fogyaszt és többet költesz rá.Valamit valamiért.Sajnos kompromisszumot kell kötnöd.Nézd meg mi az ami a suzuki mellett ès mi az ami ellene szól.Mennyi pénzed van a fentartási költségekre,mennyit szeretnéd használni.Fontos a presztizs és a biztonság vagy fontos,hogy minél kevesebb pénzből autozzál.
Ezt neked kell eldöntened,mert nem ismerjük az anyagi helyzetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!