Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hülyeség régi Swiftet venni?

Hülyeség régi Swiftet venni?

Figyelt kérdés
Akarok egy megbízható olcsó autót, életem első autójának. Párommal ketten használnánk, javarészt pesti közlekedés, havi 1x vidékre lemenni, akár pályán, meg hétvégente kirándulgatni erre-arra. Klímás 1,3-as 3 ajtósakat, és a 4 ajtósakat néztem 2000 utániakat.

2012. ápr. 27. 22:08
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Amit néztem még egyébként, az F Astra, csak ne legyen rozsdás rohadós, nem tudom van-e belőle ilyen. 400k körül már van klímás 99-es évjáratú, az jobb választás?
2012. máj. 2. 07:29
 22/32 anonim ***** válasza:

Kevés pénzből ne vegyél öreg, prémium kategóriás autót(BMW,AUDI stb)

Az Astra soha nem fog 3.5 litert fogyasztani ország úton és 5 litert a városban mint a suzuki .Presztizse ugyan úgy nincs,tehát nem leszel menőbb benne.Szeret rozsdásodni és szervizelni is sűrübben kell.A Pesti közlekedéshez tökéletes a kis swift.Én évek óta swiftet használok,még kényszerből vettem,mert le voltam égve anyagilag,de mára megszerettem.A 16V változat hosszabb úton is jól érzi magát,a 85 le. csak úgy repíti a 800Kg-os karosszériát.Sokan fikázzák a kis suzkát,az 1.0-es valóban nem egy élményautózás.

Tudomásul kell venni,hogy ez egy kis autó,ennek megfelelően nem annyira biztonságos mint egy nagyobb kategóriás kocsi.Viszont cserében keveset fogyaszt,de jól gyorsul,legendásan megbízható,rengeteg van belőle ezért nagy a választék és olcsó hozzá az alkatrész.

Ha véleményt akarsz az autóról a tulajdonosokat kérdezd,ne ezt a sok okostojást itt a gyíkon.

Manapság az autó fogyasztása szinte a legfontosabb tényező,így az 500 Ft-os benzin ár felé haladva.Na ezt az autót tényleg el lehet vezetni 4 liter alatt.Mondjon valaki még egy ilyen fogyasztású autót,ami nem diesel,10 évnél nem öregebb és olcsón hozzá lehet jutni.

Itt egy fogyasztás teszt,ha valaki nem hiszi el-

[link]

2012. máj. 2. 10:03
 23/32 anonim ***** válasza:
27%
mert egy Suzuki miben biztonságos? :D de most komolyan, akkor vegyél egy Saabot azt jól van.
2012. máj. 2. 12:40
 24/32 anonim ***** válasza:
22%
vagy nem is...vegyél inkább egy trabit, egy kombit, annak jó a fogyasztása és megy mint állat :))
2012. máj. 2. 12:54
 25/32 A kérdező kommentje:
Ebből Swift lesz:D
2012. máj. 3. 06:57
 26/32 anonim ***** válasza:
32%
a te döntésed, de a suzuki és a daewoo is papírautó, gyenge az egész, le lehet pontozni nyugodtan, azzal is csak magát minősíti le az illető, értelmes válaszokat adtam eddig csak rá se bagózott senki, most már úgy vagyok vele csinálj amit akarsz, ne fogadd meg senki tanácsát. Én maradok az öreg BMWnél, vagy Mercedesnél, mert tudom hogy azok 100 év múlva is autók maradnak, és olcsón a Suzuki árán meg tudod őket vásárolni, főleg ha gázzal üzemelteted többet ér, míg egy Swift meg egy Daewoo már rég a föld alatt rohad. Egy Astra F is többet ér ettől a két autótól amiket te akarsz. NA de nem szóltam semmit, csak röviden a kérdésedre válaszolva, igen, hülyeség régi Swiftet venni.
2012. máj. 3. 13:05
 27/32 anonim ***** válasza:
Nemrégiben láttam 10 éves Mercit gyári festéssel, és mind a 4 ajtó keményen rohadt. Kicsit elcsodálkoztam a dolgon. Még G Astrát sem láttam rohadni ennyi idősen.
2012. máj. 3. 13:49
 28/32 anonim ***** válasza:
úristen! most láttál egy olyan autót amivel a gazdája nem törődött? elég gyenge érv, már bocs
2012. máj. 3. 15:11
 29/32 A kérdező kommentje:
Mennyire erős a kasztni szerintetek?
2012. máj. 5. 00:57
 30/32 anonim ***** válasza:

Amennyire egy kis autónak.Egy mini cirkálótól csodát ne várj karosszèria merevség terén.Annyira törik csak,mint a Tico,Matiz,Seicento.

Ha ilyeneken agyalsz,vegyél egy nagyobb,biztonságosabb autót ,ami ugyan azért a pénzért sokkal öregebb,többet fogyaszt és többet költesz rá.Valamit valamiért.Sajnos kompromisszumot kell kötnöd.Nézd meg mi az ami a suzuki mellett ès mi az ami ellene szól.Mennyi pénzed van a fentartási költségekre,mennyit szeretnéd használni.Fontos a presztizs és a biztonság vagy fontos,hogy minél kevesebb pénzből autozzál.

Ezt neked kell eldöntened,mert nem ismerjük az anyagi helyzetedet.

2012. máj. 5. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!