Mennyit dobna a robogómom egy sportkipufogó, és egy jó variátor? Milyeneket kéne választanom? (Keeway Hurricane 50cc)
utolsó:
jelezném, hogy:
1., van egy ugyan olyan robogóm, mint a kérdezőnek - azzal a különbséggel, hogy én újonnan vettem, ergo soha senki nem piszkált hozzá....
2., Első pontot továbbvezetve abszolut tapasztalatvezérelve mondom, hogy egy trágya hulladék a gép
3., A saját butaságátok próbálom megmenteni, hogy egy ilyen sz@rra ráköltsön "tunning" címen 60-70e foritot (tehát gyk. az árának megfelelő összeget) és a végén ugyan úgy nem fog leadni olyan teljesítményt, mint egy rendes robogó gyári állapotában, de legalább biztos hamarabb szét fog esni, mert semmilyen tunning nem kíméli az élettartamot.
na valasz a kerdesre. vegul csak egy giannelli next pufo lett meg egy sima keeway variator, csak teljesen nyitott tovabba kellett meg cserelni valamit a legszuroben, es nagyobb fofovoka kellett. asszem a gyari 60-as volt es 70-es lett beepitve. a moci most alattam(100kg) igy 70-75 kozott megy. de sajna nem eleg eros a motor. mivel a szel sokszor visszafuj 75-rol 70-re a fogyasztast meg nem mertem de majd azt is megirom par heten belul.
osszessegeben veve 37.000ft volt a tuning szerelesi koltseggel egyutt, es sokkal jobban gyorsul. de sajna a vege az 75 igy. komolyabb tuningot nem koltok ra. de azert egesz jo kis motor lett
a keeway igyan nem tokeletes. nem egy aprilia. de ennyi penzert ugy erzem nekem megerte. mert az alkatresz olcso. pl az uj variator 6000ft volt
irjatok meg a velemenyetek. valamint remelem h segithetek ezzel a valasszal olyanoknak akiknek hasonlo robijuk van es olcso tuningban gondolkodnak
Ha még él a kérdés akkor szeretnék én is hozzászólni. A családban van két Keeway robogó az egyik hurricane a másik matrix mind a kettő nagyon megbízható. Én tuningolás terén vettem mind a kettőbe Polini high speed variátor szettet ami elképesztően sokat dobott rajta eddig a 60km/h-t alig akarták elérni mert már vagy 8500-at pörgött a motor, ezzel a szettel meg mennek 70-75km/h-t úgy hogy akkor pörögnek 7800-at így a fogyasztásuk is 2,8 l környékén alakul. A gyorsulása is sokkal jobb lett. 14000ft volt amugy a szett.
Ja és a másik nem az volt a kérdés hogy milyen fos robogó meg hogy ilyen olaszt vegyél meg olyat akinek olasz vagy japán robogója van az örüljön neki mindenki tudja hogy azok jók kivisznek a világból de nem kéne lenézni a többit. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!