Milyen kocsit ajánlanátok nekem?
Valami E36 5 ajtós sedan vagy touring amire gondoltam. Esetleg 1.6, 1.8 benzin (gázzal még jobb) vagy 318,325 diesel.
:)
hát nem tudom, amiket leírtál mind rossz.
1.6-os benzin 8 litert minimum fogyaszt és baromira nem megy!
2.5diesel motor a Volvo-k kivételével talán még egy gyártónak se sikerült csinálnia megbízható darabot.
Értem én, hogy BMW-menő,meg "arcoskodni" az kell, de szerintem baromira ne vegyél E36-ot. pár százezerért kapsz valami hulladékot, amit már mindenki lenéz...
Szerintem vegyél egy astrát,vectrát,bora,passat mindben ezerszer jobb lesz létezni, mint egy 15 éves leharcolt E36-ban. Alapvetően nem az autóval van a gond, hanem azzal, hogy az az autó a köztudatba már úgy van, hogy fiatal menőző suttyó,aki idiótán vezet.
Mindezt úgy írom, hogy nekem most egy 535d BMW-m van.
NICO
Itt nézz körbe www. bmwfanatics.hu (3-as bmw klub!)
Minden kérdésedre válaszolni fognak a srácok...
Na egy 1.9 TDI passatot próbálj ki!Ha bemelegedett,akkor lépj oda neki nyugodtan olyan 1600-1800-as fordulatról:)
Ha esetleg sikerülne valahogy találni egy 1.9PD TDi 131lovasat, no azt még lehet chippelni is 170 lóig. Nekem ilyen volt az első autóm 17 évesen és 480.000km-t mentem vele, most Apám használja.
800 000-ből miért akarsz széthajtott, korrodált roncsot venni?
Tanulóautónak diesel nem jó, az amúgy is teljesen szétrongyolt lenne.
Ennyi pénzből ne gondolkodj bmw-n, Maseratin, Maybachon, amg-mercin. Gyere má' vissza a valóságba.
Vehetsz egy 8 éves, kb. 100000-t futott 1,4 es , akármilyen népautót, az nem fog cserbenhagyni, és megtanulsz vezetni.
Aztán, ha lesz 3 millád, és erre akarod elbszni, akkor kezdhetsz gondolkodni még nem roncs BMW-ben, ami a saját karosszériáját is tudja hordozni, nem nevetséges traktormotor van benne, vagy egész jó mercit is kapsz ennyiből.
Addig vegyél vissza arcodból, és szállj le a realitásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!