500. 000 Ft-ig (minden hercehurcával, papírmunkával együtt) milyen kocsit ajánlanátok első autónak?
nem feltétlen sorrendben:
suzuki swift + olcsó, sok alkatrész, minimál fogyasztás, örökké megy - ha számít neked az ugy nevezett "presztizs" akkor nem a legjobb, nem valami kényelmes, nem a legbiztonságosabb
opel astra f: + minimál fogyasztás, rengeteg alkatrész, kábé ez is örökké tart, - rohadni szeret de ha egyszer kilakatolják rendesen nem nagyon fog előjönni már mig te vagy a tulaja, opel váltó általánosan vacak
honda civic:+ sportos, jól fogyaszt, viszonylag sok alkatrész - hülyegyerek autó van rá reális esély hogy szét van hajtva, bár ez lehet negativum lehet nem nézőpont kérdése honda motor tehát szeret pörögni
golf 1 - 2 -3 : ha találsz egy tényleg jó állapotut, minimális különbségekkel szinte ugyanaz a 3 golf, ha találsz egyet 1.9 dizellel jó állapotban nyertél, azt a motort nagyon dicsérik, + jó fogyasztás, megbízhatóság, sok alkatrész nagyon szépre meg lehet őket csinálni ha igényes vagy , - nehez mar jó állapotut találni belőlük, nem tudom rozsdára mennyire érzékenyek de 1es 2es golfnál már jelentkezhet
Opel vectra A: + viszonylag szép forma, jó motorok ezek is elmennek a világ végéig, előző tipusokhoz képest nagyobb méret, ezt is meglehet csinálni nagyon szépre, - opel váltó, és ő is szeret rohadni
ezeken kivul esetleg még érdemes megnézni az opel corsákat, seat ibizakat, vw jettat/ventot, régi mercedesek, skoda felicia és egy ladát is lehet nagyon szeretni, vannak nagyon állapotuak:)
Amúgy ha valamelyik megtetszett ovlass teszteket a: www.nepitelet.hu -n
amiket leirtam azt szokták többnyire első autónak ajánlani és a keretbe is belefér
Diselt mert nem fulladsz le vele vagy kis CM2-s benzinest.
Nekem Trabant az első autóm meg bízható utítárs és kicsi a fogyasztása.És olcsók az alkatrészek ráadásul akármelyik vw is jó donornak.
Köszi szépen a válaszokat, időközben én is nézelődtem. Erről mi a véleményetek, érdemes lenne vidékről felutazni Pestre megnézni?
Tapasztalatból mondom hogy Fiat Bravo!
Sokan mondják hogy hogy fúj olasz meg blabla....Nem igaz. Csak kizárólag 1999 utáni,és csak 1,6-os motorral szerelt lehetőleg klíma nélküli SX változat. A legjobb.
Nyáron ha sportosan vezetsz is 7,5 8-ra ki lehet hozni a fogyasztását. Télen viszont megeszi a 10-et fűtéssel...
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!