Első autómat szeretném megvenni, mennyi lenne kb. mindennel együtt az egyszeri (hogy átüljek bele) és a további éves költsége?
Az átíratás 100 000 ft, ebben benne van az eredetiség vizsga, a törzskönyv, a forgalmi és az illeték ára. (jan.-ban írattam át ekkora cm3-s autót onnan tudom)
Erre jön a negyedévenkénti biztosítás, ami a korodból ítélve nem lesz olcsó, számoltam neked egyet a netrik.hu-n és azon 44.000-201.000 ft a negyed éves díj!!!! erre az autóra. Jobban jársz ha egy régebben jogosítvánnyal rendelkező személy nevére veszed meg az autót.
Ott van még a teljesítmény adó is kb 12000 ft egy évben.
Ja és az esetleges hibák javíttatása.
Elsőnek. Miért nem kellene teljesítmény adót fizetni érte? [link]
Itt ki tudod számolni, hogy mennyit kell fizetned.
Vegyél 316-ot benzinesbe.
Nekem 7 literrel elvan és dinamikusabb mint a dízel.
Mondjuk ez csak 102 lóerő de akkoris
Az csak 1.6 ez meg 2.4
Utolsó: teljesen igazad van, gondolkodtam én is ezen, mert végül is végtelenségig nem lehet más nevén és ha 5 év múlva iratom át, akkor ugyan úgy magas árról indul...
Valaki le tudná írni a bonus fokozatokat?
Én ugyanígy vagyok vele.
Használom majd a családi kocsit, de veszek egy Trabiot vagy kispolákot amivel pörög a bónusz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!