Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki tanított titeket autót...

Ki tanított titeket autót vezetni?

Figyelt kérdés
Hány évesen kezdtétek? (nem név szerint érdekel hanem hogy oktató/szülő/stb.) Kézi/atomata váltóval?
2012. ápr. 23. 13:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

15. születésnapomon engedett először volán mögé apám.

A hugomat is akkor kezdte tanítani amikor betöltötte a 15-öt.

Milyen autóval? Hát Trabanttal! :D

(Igaz már négyütemű volt, de gondolom ez alapján a váltó már nem is kérdés)

2012. ápr. 23. 14:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Váltani a legjobb dolog a világon, és nagyon utálnám, hogy a piros lámpánál álló helyzetben is a féken kellene állnom, hogy ne guruljon el alólam a város...

58%-os válaszolónk nyilván nem tud kéziváltós kocsit vezetni, és itt most harsányan túlkompenzál. Nem baj papa, neked találták ki az automatát, használd egészséggel, örömmel, nincs ebben baj, csak közben hangoztasd, hogy tudsz vezetni!

2012. ápr. 23. 14:58
 13/21 anonim ***** válasza:

szerintem olyan 11-12 éves koromban tanítottak elősször, manuális váltós renaultal, de azt tudom nem voltam még 14 éves amikor egyedül mehettem a Liazzal pótosan, az volt akkor a legjobb érzés.

Jogsim azóta már van természetesen, és kézin tanultam, meg azt is vezetek, de mentem már én is autómatával, nem rossz, de furcsa volt

2012. ápr. 23. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
fater :D 16 évesen.
2012. ápr. 23. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:

11 évesen a nagyapámmal a szőlősben egész nyáron gyakoroltam, kézi váltós vw-vel

egy nyár alatt meg is tanultam vezetni (nem közlekedni, azt csak a jogsi megszerzése után, 1-2 év alatt :D )

2012. ápr. 23. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
14 15 lehettem, már nem tudom de egy vw caddy volt az áldozat és nagyon szerettem vezetni már akkor is. utánna egy KIA k2500 azt még jobban szerettem vezetni. jogsim is meglett egykettőre most egy suzim van amit saját pénzből tartok fenn és abból is vettem. nem szerintem hanem tapasztalt sofőrök szerint jól vezetek. ja és csakis kézi váltós autót vezettem eddig.
2012. ápr. 23. 16:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Fater tanított. 11-12 évesen kezdtem egy Dacia 1310-esen. Természetesen kézi váltós :D
2012. ápr. 23. 16:20
 18/21 anonim ***** válasza:
15,5 évesen, apa, kéziváltó (Skoda Fabia 1.9 TDI)
2012. ápr. 23. 16:59
 19/21 anonim ***** válasza:

15:06-os vagyok

azt nem írtam apám tanított, autóval is meg teherautóval is

sajnos már nincs lehetőségem teherrel menni de volt az oktató részéről nagy nézés amikor első rutin órán tükörből betettem a corsát jobb hátra. Igaz volt érte lebaszás is mert nem néztem hátra, de meg is dicsért mert sokan hátranézve nem tudnak ilyet 30 óra után

2012. ápr. 23. 17:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Autót nem is, de traktort 14 évesen a 16 éves haverom tanítgatta anno :D Kocsival 1x mentem egyesben.
2012. ápr. 23. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!