M-Kategória. Mennyit kell vezetni forgalmivizsgán?
A tanfolyam tantárgyai ("M")
Alapismeretek (elmélet):
Közlekedési ismeretek: 16 óra
Járművezetés elmélete: 4 óra
Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek: 4 óra Mentesítés: Klikk ide!
Alapismeretek (elmélet) összesen: 24 óra
A járművezetés gyakorlata:
Alapoktatás: 4 vezetési óra + 1 RUTIN vizsgaóra
Főoktatás: 6 vezetési óra + 1 FORGALMI vizsgaóra
Gyakorlat (vezetés) összesen: 12 óra
A kötelezően előírt elmélet és gyakorlat össz. óra száma: 36 óra
Oldal tetejére
Vizsgatárgyak ("M")
Elmélet: közlekedési alapismeretek számítógépes vizsga.
Gyakorlat: járműkezelési gyakorlati vizsga, forgalmi gyakorlati vizsga.
És mondd, szövegértési vagy olvasási problémáid vannak?
Világosan oda van írva, hogy a forgalmi vizsga EGY ÓRA.
A legtöbb hibára azonnal vége a vizsgának és visszavisznek a kezdőpontba, nagyon apró, jelentéktelen hibákból lehet csak párat elkövetni.
vizsgaóra ...
tanÓRA is 45 perc és nem 60!
Felétek lehet, mert lehúz az iskola.
Hivatalosan 60 perc, nekem pl. 55 perc volt "egy óra", az 5 perc a papírmunkára elment.
Jelenleg A korlátlan motort csinálok, kereken 50 perc volt az óra a rutin pályán.
Ezen felül a BKV tesztpályán a motort kb. 300 méterre tárolják a pályától, így azt be kellett vinni - vissza kellett hozni, bójákat kipakolni - összeszedni, illetve a papírmunkát elintézni - erre néha több idő is elment, mint 10 perc.
Amikor vezetni tanultam 7 éve akkor nekem is próbálkozott ilyennel az oktató, hogy 1 óra = 45 perc, meg menjünk el tankolni, meg had ugorjon be a boltba meg forduljunk az ovi felé, hogy felvegye a gyereket... A 3. óra után jeleztem neki, hogy lesz@rom az uzsonnáját és a gyerekét is, sőt, azt is, hogy ő mikor tankolja a kocsit, de nekem egy perc se menjen az amúgy is rohadt drága órámból el ilyesmire vagy viszont látás van - és láss csodát működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!