Meg voltatok elégedve a vezetni tanító oktatótokkal? Hogyan tanított, miket csinált (nem csinált)?
Le se szarta hogy tanitson, csak ordibalt. Tok bena foltam aztan egy ordibalos rohamabol sikerult leszurnom egy nagyon fontos tanulsagot:
' A vezetes az munka'
Ezt szem elott tartva aztan ugymond magamtol tanultam meg vezetni. Sosem felejtettem el tobbe indexelni vagy figyelni a kornyezetemre
Most járok hozzá, rutinnál tartok.
Remekül oktat, mindent nagyon jól elmagyaráz. Egy nagyon jófej, laza srác.
21/N
Egyszer tenyerezve szedtem alá a kormányt, olyat rávágott a kezemre hogy fél óráig zsibbadt XD
Egyébként akkora poénokat tudott mondani hogy néha majdnem az árokba landoltam, annyira röhögtem.
Én oktatóm 27 éves srác volt úgyhogy elég laza nyugodt nem kiabált a hangját sem emelte fel soha sem.Nagyon jól megtanított vezetni.
Szép szóból ért az ember..
Jó fej volt! Soha nem kiabált, nem nyúlt a kormányhoz ha én vezettem, nem fékezgetett bele, bár gondolom ez annak is köszönhető hogy nem volt rá szükség! Viszont mindig szólt a zene, dúdolt, dobolt a műszerfalon, és nyomta a rizsát, mert azt mondta így tanulok meg többfelé koncentrálni!
5 éve vezetek kb éjjel nappal, elég haladósan és még soha nem csináltam semmi galibát! Nagyon jó oktató volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!