Meg voltatok elégedve a vezetni tanító oktatótokkal? Hogyan tanított, miket csinált (nem csinált)?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:29
11/15 anonim válasza:
lol:D nekem meg betolta a lompost:D
am enyém egy nagy fallosz volt. de megszívattam, mert átmentem mindenen elsőre:)
12/15 anonim válasza:
én most tanulok vezetni. Már nemsokára forgalmi vizsgám lesz. Én nagyon kedvelem az oktatómat. Néha felemeli a hangját, de csak ha nagyon nagy butaságot csinálok. Sokat szokott viccelődni és jókat tudok vele nevetni. Szerencsém van vele!!! :)
13/15 anonim válasza:
Nem nem és nem. kb 3-4 oktatót próbáltam. Látszik rajtuk, hogy életükben nem dolgoztak, csak pöffeszkednek az autóban és nyújtják a markukat. Simlis egy brigád.
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!! Csütörtökön meglett a forgalmi vizsgám!! Nekem a második oktatóm volt most, aki nő és leírhatatlanul jól megtanított mindent. Ez az ő érdeme nagyrészt, hogy sikerült :-))))) Az első oktatóm szót sem érdemel ..............
2011. ápr. 17. 08:21
15/15 anonim válasza:
Nálam fordítva volt, az elsô oktatóm volt nô, a 45 perces órákat max. 30-35 percig tartotta és minden órán elmondta, hogy nála mindenkinek plusz órákat kell vennie. Üvöltette a zenét, amitôl nem hallottam az autót és minden órámon evett.
Elegem lett belôle, váltottam.
A másik oktatóm 30 körüli pasi volt, az órán élt szerelmi és szeretôi életet mobilon, de közben odafigyelt rám, hagyott érvényesülni és nem kellett pótórát vennem és elsôre átmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!