Kocsiba bőr vagy sima kárpit a jó?
A bőr nagyon látványos és drága, de nem valami praktikus. Többet kell ápolni, mint a szövetkárpitot, csúnyábban tud öregedni (ha nem ápolják, rettenetesen ki tud töredezni, a szövetkárpit meg majdnem változatlan, amíg teljesen el nem kopik) és télen rettenetesen hideg, ezért ülésfűtés nélkül nem érdemes megvenni. Cserébe viszont nyáron nagyon meleg tud lenni.
Na de a szépségért áldozatot kell hozni...
Nekem bőrös az autóm. Télen van ülésfűtés, nyáron ha van rá lehetőségem nem hagyom a napon.
Igazából ez pont olyan dolog, mint a szín. Magyarázhatjuk, hogy a lakkfeketét sz@r takarítani, annak akinek az tetszik...:)
Szerintem nézz meg/próbálj ki bőr,plüss és szövetkárpitos autót is, és azt vedd amelyik jobban bejön neked.
Én imádom kinézetre a bőrt,de szerintem nem kényelmes,még otthoni ülőgarnitúrába se.
Mindig hideg a tapintása,ami télen különösen kellemetlen,nyáron meg rátapadsz.Ráadásul pár év múlva,hiába ápolod meg kenegeted,ki fog repedezni,vagy ha használtan veszed akkor tuti töredezett lesz.
Persze más a téma ha új kocsit veszel,amiben van ülésfűtés mert akkor télen meleg vagy van légkondi ami nyáron lehüt és nem izzadsz meg ugye a bőr maga is új lesz.
Szóval szerintem gyönyörű a bőr,meg elegáns de én kárpitost vennék.
".Ráadásul pár év múlva,hiába ápolod meg kenegeted,ki fog repedezni,vagy ha használtan veszed akkor tuti töredezett lesz. "
Újabb hülyeség, '99-es az S80as Volvom, nincs kirepedezve benne a bőr. Akárhogy számolom, januárban volt 13 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!