Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell vennem egy jó zenéhez...

Mit kell vennem egy jó zenéhez a kocsiba?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni a gyári harmatos hifit valami normálisra.

Miket kell vennem és kb mennyiből jönne ki egy közepes autó hifi?

2012. ápr. 10. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni: hangszigetelést. Hiába veszed meg ugyanis a 8 színben villogó, CD-s, MP3-as fejegységet, hiába kötöd rá a kéken villogó végfokra és hiába "nyomja a basszust" az öntvénykosaras hangszóró, ha a teljesítmény nagy része arra megy el, hogy zizeg a rendszámtábla, csörömpöl a lehúzott üveg az ajtóban és a fél utca hallja, hogy zenét hallgatsz.

A különböző méregdrága és/vagy látványos komponensek ész nélküli összevásárlása előtt muszáj hangszigetelni, akkor lesz jó a végeredmény.

2012. ápr. 10. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:

első kommentelő félreértettél engem.Én nem egy hülyegyerek autót akarok csinálni magamnak,hanem a gyári fost akarom egy KÖZEPESre cserélni csak nem tudom miket vegyek az üzletbe.

Kell egy CD-s rádió(ez lenne a fejegység?) kell gondolom négy hangfal,meg valami kisebb erősítő.

De gondolom valamit kihagytam...

Szigetelni?Jaj eszem ágában sincsen ilyen hülyeségekkel bíbelődni...nem egy autó hifi showra készülök,csak reggel a melóba normálisan akarom hallgatni a zenét :)

2012. ápr. 10. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:

-kell egy fejegység (cd lejátszó) (20-25ezer Ft)

-4db kétutas vagy közép-mély sugárzó (15-20ezer Ft)

-1db mély hangszóró ládával együtt (8-10ezer Ft)

-ehhez való erősítő (~15ezer Ft)

-kábelszett (~6ezer Ft)

Mindezt újonnan kb 70.000Ft-ból tudod megcsinálni. Használtan akár a fele is lehet!

2012. ápr. 10. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem ilyenek vanak a kocsiban

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

bocsi a sok linkért és h szerb de csak azért mutattam h nekem hasonló dolgok vannak a kocsimban és én nagyon megvagyok vele elégedve,igaz h ez csak egy olcso megoldás de nekem megfelel.

2012. ápr. 10. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Hmm, érdekes dolgok hogy ennyi minden kell egy jó hifihez az autóba :) . Nekem egy sony fejegységem 4x50w van

[link]

és van 2db Domotec hangszóróm melynek darabja 2x90W erről képet nem találtam sajnos legalább is az én típusomról 7000pénz volt anno a 2 hangszóró. A hátsó kalaptartóban szolgál dobozban silány hangot adva aztán 3 héttel ezelőtt meguntam (ráadásul valamiért nem szólt a jobb első hangszóró pedíg működött ,készítettem kiemelőgyűrűt a 2 első ajtóhoz. beszereltem a hangszórókat és minő meglepetés :O közel úgy szól mint egy középkategóriás erőteljes basszus semmi huppogás tiszta hangzás . olyan mintha egy jobb házmozi lenne az autóban elképesztően szól és ráadásul ennél rosszabbra számítottam de meglepődtem.Kiemelőgyűrű a mágnesek miatt kellett különben nem fért volna bele az ajtóba :)

2012. ápr. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!