ISOFIXES gyerekülést vegyek a kocsiba vagy jó a "sima" is? 9kg fölött
Szia!
Nekünk "sima" van és teljesen megfelelő. Maxi Cosi Priori XP. Nagyon szereti a kislányom.
Az Isofix-es biztonság szempontjából nagyon jó, de nem mindegyik kocsiban van Isofix csatlakozó. Szóval ha a tiétekben van, de esetleg más kocsiban is szeretnétek használni (pl.: ismerős, nagyszülők.. stb.) érdemes mérlegelni...
Az isofix kialakítás több autóban benne van de még plusz pénz ha isofixeset akarsz mert még egy jó pár dolgot meg kell hozzá venni.Nem elég a jobb első és a bal hátsó ülés támla-üléslap között meglévő fém fülecske vagyis fülecskék.Ez utóbbi az isofix,de ez csak egy alap!
Jó a "sima" is,már ezek is tökéletesek napjainkban és tesztelve vannak.Ha viszont megtehetitek mert anyagilag el vagytok engedve:):)akkor isofixeset vegyetek.Én azt vennék ha lenne pénzünk rá!:)
szia!
Nekünk Izofixes van de simán is be lehet kötni én úgy használom mert ebben a kocsiban nincs izofix csatlakozó de ha kocsit váltunk és lesz úgy kötöm be!
ha megteheted vedd meg fejlődik a technika és a biztonság is énszerintem okos dolog! elvégre anno biztonsági öv sem volt az első autókba pedig jó az ha van nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!