Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autószerelők már sosem...

Az autószerelők már sosem fogan nylont húzni az ülésre mielött beülnek?

Figyelt kérdés

Maszeknál is,de szakszervízben aztán állati gáz hogy olajos kézzel megfogják a kormányt és koszos overallba beülnek.

ti mit gondoltok erről?

2012. ápr. 16. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan helyre kell vinni az autót, ahol adnak erre is. Tavaly egy közel 20 éves autóm volt. A szerelőm mégis úgy hozta-vitte, hogy húzott rá nylont. Vannak azért értelmes szerelők is, akik adnak erre is.
2012. ápr. 16. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is mindig odafigyelek, hogy ne üljek be olajosan.

A másik undorító dolog, mikor zsíros kézzel lecsukják a motorháztetőt, és nem törlik meg.

Meg a kilincseknél.---

2012. ápr. 16. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ahol dolgozok ott húzunk rá az ülésre nylont. Viszont vannak olyan pillanatok hogy zsíros olajos kézzel taperoljuk a kormányt vagy a csomagtartót meg a kilincseket. Ezeket mindig megtöröljük amikor végeztünk a dologgal. Néha meg esett már hogy sok munka volt sietni kellett a dolgokkal akkor ezeket az apróságokat elfelejtettük de az üléseket mindig letakarta valaki.
2012. ápr. 16. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
A nyíregyházi volvo márkaszervízben húznak rá nylont :)
2012. ápr. 16. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Most már kezdem érteni, miért van egy eltávolíthatatlannak tűnő sötét folt a vezetőülésen, a fenekem alatt. Az látszik, hogy nem izzadtságból eredő elszíneződés. Arra meg határozottan emlékszem, hogy nem pisiltem/kakiltam oda, és nem is raktam oda semmilyen szennyező anyagot. Egy idő óta nézegetem, hogy honnan kerülhetett oda, de eddig nem sikerült megfejteni. És pontosan nem tudom, mióta van ott, egyszer csak feltűnt. Lehet, hogy pont egy szervíz után...
2012. ápr. 16. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát igen,az lehet hogy olajfolt... most hogy mondod az enyémen is az előző tulaj valamit nagyon mosott,mert látszik a körkörös folt az ülésen és én sem hiszem hogy a tiszta farmertől került volna oda.

Bámulatos hogy itthon mennyire sz#rik mindenki abba amit csinál na meg persze ami nem az övé.

Itthon a szolgáltató ipar az egy p#csafüst,letegeznek mindenhol,nem köszönnek,összeb#sszák az autódat stb... Nem veszik észre a rövid eszükkel az oksági összefüggést miszerint elégedett vevő=visszatérő vevő vagy elégedett vevő=újabb új ügyfelek.. még promotálni sem kell külön...

De így.. meg a régi sem megy vissza oda többet.

A magyar melós mindig olyan ellenséges az ügyféllel,mintha mérges lenne rá hogy munkát ad neki :) persze tisztelet a kivételnek.De pont az autóiparban elég sok nagy arcú "tanár úr" van és mint tudjuk,üres kalász magasan hordja a fejét :))))

2012. ápr. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!