Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezettél mielőtt lett jogsid?

Vezettél mielőtt lett jogsid?

Figyelt kérdés
Gyakoroltál vezetni, mielőtt elmentél egy autósiskolába?
2012. jan. 30. 17:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
vezetgetek, nincs jogsim, november végén lesz meg remélhetőleg. (egyáltalán nem közúton vezettem.)
2012. jan. 30. 17:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen. Elég merészen. :))
2012. jan. 30. 17:53
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem igaz csak M kategóriásom van de körülbelül 1 évig motoroztam persze ritkán de nagy előny volt:)
2012. jan. 30. 17:56
 4/18 anonim ***** válasza:
már 6 évesen is ment, földúton mindig én vezettem már akkor is. most 15 vagyok, de bármikor leraknám a jogsit B-ből
2012. jan. 30. 18:09
 5/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. Ennek ellenére nagyon jól ment. Elsőre átmentem az összes vizsgán. :) Szóval szerintem nem nagy előny, ha valaki már úgy megy, hogy tud vezetni.

18/L

2012. jan. 30. 18:19
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem sajnos. És lehet ezért is voltam iszonyat béna. Aztán megvettem első autómat, 1 év alatt 30 ezer km balesetmentesen.
2012. jan. 30. 18:22
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem.Nekem oktatóm mondta pont hogy az a jó ha nem vezettél a jogsi szerzés előtt nincsenek rossz beidegződések stb.
2012. jan. 30. 18:31
 8/18 anonim ***** válasza:

5-6 évesen fater ölében kormányoztam, 11 évesen megtanultam kezelni az autót, először bent az udvaron a kuplungkezelést, aztán kint földúton a kanyarodást, tolatást, váltást. Persze ez a forgalomban való vezetéshez képest semmi, mert ott elég sok mindenre kell figyelni egyszerre, és tudni kell a kreszt. De 17 évesen meg lett a B jogsim, és mindenből elsőre átmentem. Szóval szerintem hasznos.

18/F

2012. jan. 30. 18:33
 9/18 anonim ***** válasza:
ha jól el van magyarázva, akkor nincs probléma és nincs rossz beidegződés. körülbelül másfél éve hogy beültem először a kocsiba, és soha nem mentem neki semminek.
2012. jan. 30. 18:35
 10/18 anonim ***** válasza:
De viszont van hátránya is, mert 15-16 évesen úgy vezetgettem hogy csak félkézzel kormányoztam, egyik kezem a váltón állandóan. Erről le kell szokni addig ameddig nincs meg a jogsi. Előző voltam.
2012. jan. 30. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!