Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezettél mielőtt lett jogsid?

Vezettél mielőtt lett jogsid?

Figyelt kérdés
Gyakoroltál vezetni, mielőtt elmentél egy autósiskolába?
2012. jan. 30. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagyis 18:33. Megelőztek :D
2012. jan. 30. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Háát nem árt egy elhanyagolt egyenesen megtanulni pl. az elindulást ;) meg fordulás, a többit elmagyarázzák, csak hogy érezd hogyan kell elindulni ;)

Viszont én most áprilisba megyek lerakni a jogsit, és már jó pár ideje vezetek...

Nem dicsőségből mondom, de egyszer mellékutcákon mentem kocsival A-ból B-be igaz kicsit siettem, mert fő a biztonság :)

2012. jan. 30. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:

10-11 évesen már mindent vezettem, ami az udvarban megtalálható volt: traktort, Skoda 105s-t, Wartburg-ot, Simson, MZ-125, Oldalkocsis Ural is volt közte (ne feledjük 1978-at írtunk).

13 évesen a gyámhivatalba rendelték a szüleimet a sok rendőrségi feljelentés miatt (istenem, sokszor elkaptak)

:D

2012. jan. 30. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Földúton gyakorolgattam kicsit.

De ismerek olyat aki B-s forgalmi vizsgájára kocsival ment XD

2012. jan. 30. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:

13-14 évesen vezetgettem villamost meg trolit a sok BKV s barátaimnál jó buli volt! :)))

És szerencsétlenségemre be kerültem a BKV állományába 20 éves korom óta ott vagyok! :))

24/F

2012. jan. 31. 00:05
 16/18 Pj0tr ***** válasza:
Valóban gyakorolni csak forgalomban lehet. Amit az ember a földúton meg itt ott csinál az csak autókezelés. Az az ami rutin lesz az évek alatt, viszont az igazi kihívás az a dinamikus forgalom. Ott szinte mindig más a szitu és le kell kezelned. Nem hajtani a kocsit nehéz, hanem részt venni a forgalomban.
2012. jan. 31. 08:42
 17/18 anonim ***** válasza:

igen, mert ha az oktatáson azzal ment volna az idő, hogy megtanulom az elindulást, parkolást, tolatást stb, akkor a fél vagyonom az oktató zsebében lenne már.

mondjuk elég komótosan, óvatosan jöttem bele. először hónapokig csak egy gyér forgalmú helyen gyakorolgattam az Y-t, elindulást, kanyarodást, aztán amikor ez már nagyon unalmas lett, akkor arra a nagy lépésre szántam magam, hogy kimegyek a forgalomba. annyira megszerettem a vezetést, hogy azonnal beiratkoztam autóssuliba.

nos, először 17 évesen vezettem autót, most vagyok 24, és pár hét múlva lesz a forgalmi vizsgám. egészen eddig azért nem akartam jogsit, mert nem volt a családban autó.

egyébként a barátom tanított meg vezetni, ezért egész életemben hálás leszek neki. nagyon türelmes, jól magyaráz :) elmehetnek oktatónak is :)

vannak idióta beidegződéseim, pl a kuplungot nyomom ha kell-ha nem, de ezen kívül már többen is megmondták, h van érzékem a vezetéshez :) ha meglesz a jogsim, veszek verdát, oszt jóság van :D

2012. jan. 31. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen,szokásos fater mellett tanulgattam szöveg. De B vizsgám után 10 év múlva elmentem traktorra,oktató látta hogy hogy nem vagyok béna. Vezetett már? Mondom 10 éve van jogsim,2 éve vezetek traktort is fű alatt.. Oké,megfelelt.. Szal aki nem meg nem áll rá,tökmindegy,vezetett e előtte,ha béna nem fog neki jobban menni mire levizsgázna..

Én vezettem előtte igen. Az ott tapasztaltakat ötvöztem az oktatóval elmagyarázottakkal,és lám! Meglett a jogsi.

Első rutin órámon az oktató kiszállt mellőlem bagózni,azt mondta: Na gyakorol fiacskám egyedül!

És ment..

2012. jan. 31. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!