Nem vennék gázos autót és nem is gázosítanám, mert, ha hátulról beléd rohannak, jól rábaszol.. Főleg, ha a családod is benne ül a kocsiban. Az a gáztartály ugyanis teljesen merev, nem törik el, hanem szépen betolódik az utastérbe és összenyom(kinyír) mindenkit. Jobban jársz, ha fizeted a benzint. Az legalább nem visz a sírba.
Hmm. Asszem meggyőztél. Azt gondoltam, hogy ezeket csak bebasszák oda. xD
2012. ápr. 14. 19:15
7/8 A kérdező kommentje:
Amire te gondolsz az inkább az állatketrec!
Külföldön nagy keletje van ezeknek az állat fetisizmusnak,gyerek helyett ők kutyát macskát tartanak.Egyszer láttam egy hirdetést amiben hiper szuper erős acélketrecet hirdetnek,ami egy ütközés esetén megvédi a kedvencét az ütközéstől...na OTT pl sztem nem gondoltak arra hogy mi lesz ha a kocsi ütközőzónájába (pl csomagtartó)teszik ezt a nagy vastag vas ketrecet,ami ugye arra hivatott hogy elnyelje az ütközési energiát...na az tuti agyon nyomja a gyerekeket hátul!
2012. ápr. 14. 20:22
8/8 anonim válasza:
Na igen.. Én is pont ezt gondoltam a gáztartályról. Különösen pl. abban a linkelt piros régi suzuki swift-ben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!