Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia 1,6 dizel vagy...

Csabas2 kérdése:

Skoda Octavia 1,6 dizel vagy MITSUBISHI Lancer 1,6 benzines auto kozt valasszak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 18:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Dieselt én nem vennék, több autószerelővel vagyok kapcsolatban munkámból adódóan és a mai dieselekkel sok a gond és a javítási költségek nagyon borsosak... Ha szét durran a turbó ami sajnos 120 ezer km-ként megesik főleg a VW dieseleknél, cseréje 200 000 Ft-ot is elérheti. Injektor csúcsok is el szoktak romolni, amit szintén cserélni kell darabját 50-60ezerért... és 4 van... Lehet, hogy a 1,6 diesel 4-5 litert fogyaszt az 1,6 benzin 6-7 litert viszont az esetleges javítási költségek messze menően alacsonyabbak... Kevesebb a hiba lehetőség stb stb
2012. ápr. 20. 10:34
 22/24 glaslo1 ***** válasza:
OCTAVIA PLÁNE HA MÉG AUDI MOTOR VAN BENNE!!!!!!
2012. ápr. 21. 09:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez sok egyéb körülménytől függ. Az 1.6 diesel kicsit kicsinek tűnik nekem a kasznihoz de ha sokat mész s nem örülsz meg hogy nem mindenhol tudsz előzni akkor a diesel mert az meg fog térülni.
2012. ápr. 21. 22:22
 24/24 AtomDani válasza:
Én a mitsubishit választanám mer a dízelnek az alkatrészei meg az autó is drégébb, meg tényleg kicsinek hangzik az octaviahoz az 1,6 dízel.
2012. aug. 18. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!