Skoda Octavia 1,6 dizel vagy MITSUBISHI Lancer 1,6 benzines auto kozt valasszak?
Nekem Octavia van itt Szlovákiában, ez nálunk népi autó, mégis német motorral, alacsony fogyasztás, igaz hogy 1.9 TDI-m van piros betűk nélkül, de nem adnám semmiért! :)
Viszont azt sem írtad hányas Octavia, hányas év, de ha elég lóerő van és KW, az 1.6-ban is legalább 100-120 lóerő akkor inkább azt :)
Először is, ha ilyen kérdést teszel fel fogalmad sincs arról, hogyan kell autót venni, hiszen nem adsz meg a válaszhoz adatokat, ár , évjárat, futott km , stb....
És elnézést, de aki így bármilyen érdemi választ próbál adni, na én arra sem hallgatnék.
Mert más faszával bárki könnyen veri a csalánt.
Mire használod, évente hány km-t mennél vele, van e autószerelőd, aki megbízható, és még kb 100 kérdét kell feltenni, ha jól akarsz dönteni.
Kb olyan, hogy melyik nőt vegyem el, Katit, vagy Terit? Ennyi adat alapján szerintem Terit, mert a Katik megbízhatatlanok. :)
A dizel vacak. Nagyorrúak veszik, mert sporolni akarnak azon is,hogy beleülnek.
Egyértelmű: Mitsubishi.
Németet soha nem vennék.
Főleg nem détépédétédépédéit.
Szakmabeli is vagyok meg tulajdonosa is vagyok/voltam mind a kettőnek.A PDTDI motoromhoz még nem nyultam hozzá (2006.jan.)
,fogyasztása ritkán van 6 fölött.
A Lancert eladtam mert drága lett volna hozzá a cucc és többet is evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!