Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia 1,6 dizel vagy...

Csabas2 kérdése:

Skoda Octavia 1,6 dizel vagy MITSUBISHI Lancer 1,6 benzines auto kozt valasszak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 18:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem Octavia van itt Szlovákiában, ez nálunk népi autó, mégis német motorral, alacsony fogyasztás, igaz hogy 1.9 TDI-m van piros betűk nélkül, de nem adnám semmiért! :)

Viszont azt sem írtad hányas Octavia, hányas év, de ha elég lóerő van és KW, az 1.6-ban is legalább 100-120 lóerő akkor inkább azt :)

2012. ápr. 16. 11:46
 12/24 anonim válasza:
Opel Meriva 1,6 benzines kalap szar ne vedd meg
2012. ápr. 16. 15:16
 13/24 anonim válasza:
Nekem 1,3as Felíciám van, férjemnek 1,6 új Fábiája, ha Octáviában gondolkodsz, akkor 1,6os motornál erősebbet a kaszni miatt és ne dízelt, mert már elmúltak azok a takarékos idők. Viszont Skodában gondolkodj, mert Párkányban szinte fillérekért szerezhető be minden és ott Skoda szerelőt is tudnak Neked mondani, aki lelkiismeretesen bütyköli majd a szekeredet. Szerintem ne ragadj le két autó közt, nézdd meg a Skoda felhozatalt.
2012. ápr. 18. 08:54
 14/24 anonim válasza:

Először is, ha ilyen kérdést teszel fel fogalmad sincs arról, hogyan kell autót venni, hiszen nem adsz meg a válaszhoz adatokat, ár , évjárat, futott km , stb....

És elnézést, de aki így bármilyen érdemi választ próbál adni, na én arra sem hallgatnék.

Mert más faszával bárki könnyen veri a csalánt.

Mire használod, évente hány km-t mennél vele, van e autószerelőd, aki megbízható, és még kb 100 kérdét kell feltenni, ha jól akarsz dönteni.

Kb olyan, hogy melyik nőt vegyem el, Katit, vagy Terit? Ennyi adat alapján szerintem Terit, mert a Katik megbízhatatlanok. :)

2012. ápr. 19. 07:21
 15/24 anonim ***** válasza:

A dizel vacak. Nagyorrúak veszik, mert sporolni akarnak azon is,hogy beleülnek.

Egyértelmű: Mitsubishi.

Németet soha nem vennék.

Főleg nem détépédétédépédéit.

2012. ápr. 19. 10:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Szakmabeli is vagyok meg tulajdonosa is vagyok/voltam mind a kettőnek.A PDTDI motoromhoz még nem nyultam hozzá (2006.jan.)

,fogyasztása ritkán van 6 fölött.

A Lancert eladtam mert drága lett volna hozzá a cucc és többet is evett.

2012. ápr. 19. 10:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy régi bölcs mondás:Ha autót veszel az legyen Német Ha parfümöt az legyen Francia de semmiféleképpen nem forditva.
2012. ápr. 19. 10:53
 18/24 anonim válasza:
Mindenképpen Lancer!
2012. ápr. 20. 08:02
 19/24 anonim válasza:
Tudom ez butaság,de mellesleg olvasd el mi a 'Skoda' szó jelentése.
2012. ápr. 20. 08:05
 20/24 anonim válasza:
Jó tanácsként!Minden képpen a Japán autó a nyerő.Ez tuti.
2012. ápr. 20. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!