Megéri az árát ez a Saab?
2012. ápr. 5. 10:05
11/14 anonim válasza:
# Tudom hogy az alkatrész ellátottságot nem érinti a gyár megszűnése, csak annyiban hogy én úgy tudom meg van hogy hány évig gyártanak egy adott megszűnt márkához alkatrészt.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, hol hallottad de ilyen nem létezik. A rover,lada stb mind megszűntek sok-sok éve de kapni hozzájuk alkatrészt.
13/14 A kérdező kommentje:
A Saab volt vezérképviseletének, a Polar Mobil kft-nek a vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a gyár nem hagyja cserben a volt vevőit, az alkatrészeket továbbra is gyártják, mert igény van rá...
2012. ápr. 7. 18:27
14/14 anonim válasza:
"a gyár nem hagyja cserben a volt vevőit, az alkatrészeket továbbra is gyártják, mert igény van rá..."
Ahogy fentebb leírtam, az alkatrészeket (olaj, szűrő, fék, futómű stb) nem az adott autógyár gyártja hanem az adott gyári beszállító... Pl: Bosch, Mannfilter, Castrol, NGK, Lemfölder, Textar, Sachs, Monroe stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!