Szerintetek megéri az árát egy jó kis crx?
Emlékszem még a 90-es évek elején "száguldó koporsó" néven emlegették ezeket a kis sportkocsikat.Kis motor,könnyű karosszéria,áramvonalas formatervezés.Minden adott az alacsony fogyasztáshoz.A sebessége sokkal inkább a kasztninak köszönhető,mint a motornak.Pehely könnyű.Tipikus japán sportkocsi,fürge,fordulékony,stabil úttartás,jól veszi a kanyarokat,jól gyorsul.
Az élményre nem tudok mit írni,nekem nem a stílusom.A kényelem olyan japánosan átlagos.A gyári kagylóülések jól tartanak,bár egy kicsit kemények.Nyilván a feszes futómű miatt ez a keménység jobban érződik.A vesekövekkel nem lesz bajod,ha ilyet veszel. :)
A nagy probléma ezzel a típussal,hogy egy ÖREG JAPÁN SPORTKOCSI.Ritka a megkímélt példány,ezeket mindenki szerette hajtani.Miért is ne hajtották volna,hiszen erre tervezték.Gyakori a leharcolt,töréskáros autó.Ha azonban sikerül kifogni egy jó állapotú darabot,akkor sem nyugodhatsz meg.A fiatalabb modellek is 15-17 év körüliek.Mindenképpen költeni kell rá.Az alkatrész utánpótlás,na és az áraik tipikusan japánok.Sokszor heteket kell várni,hogy meglegyen az adott cucc és akkor bokáig nyúlhatsz a zsebedbe.Egyébként japánosan megbízható...csak öreg.
A kérdésre válaszolva: Ha sikerül egy jót kifogni,akkor megéri.Szerintem.
egy jó állapotú minden képen:)
egyetlen problémája hogy rossz helyen hajt:)
Nekem volt CRX VTI 160 pacival.Nagyon jó autó csak ajánlani tudom.Ki kell fogni egy jó példányt,de szerintem nem reménytelen.Én 7-8 literrel eljártam vele.
Egy bajom volt az autóval,hogy csak 2 személyes.Így főképp 2. autónak való.
A Civic VTI -ben ugyan az a 160 pacis motor dobog mint a CRX-ben.Bátran vedd meg,ha egy mozgékony jó autót szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!