Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri az árát? Bővebben lent

Megéri az árát? Bővebben lent

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

éri meg az árát? Mind a két kocsiról kérnék véleményt, ha lehet. köszönöm!

2011. júl. 12. 12:06
 1/5 A kérdező kommentje:
A kettő között vacilálok. Mind a kettő tetszik de nem tudom, hogy a PAssat miért ilyen olcsó. PDTDI rossz dízel típus?
2011. júl. 12. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
kereskedésből NE! vegyél. tapasztalat...
2011. júl. 12. 12:30
 3/5 anonim válasza:

Én a BORA mellet voksolok . Hogy miért ? Kevesebb a km-er benne , és 2005ös évjáratú a passat meg 2001.

De ízlések és pofonok.

2011. júl. 12. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Bora-t venném meg, benzines így kevesebb hibalehetőség és ha van akkor is sokkal olcsóbban javítható fiatalabb és talán a km is reális, a passat az biztos hogy 300k felett futott.
2011. júl. 12. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

én is a borát javasolnam. passatban, ahogy az előttem szóló is állítja bőven több kilométer van.

pdtd javítása drága, nagyon drága, és biztos, h hozzá kell majd nyúlnod. A futása ezt indokolja.

A bora 1.6 benzinese igen egyszerű konstrukció, még viszonylag megy is. Egyszer megrakva 5 emberrel hozta az óra szerinti 200-t. Annyira nem is rossz

2011. júl. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!