Megéri az árát? Bővebben lent
Figyelt kérdés
vagy
éri meg az árát? Mind a két kocsiról kérnék véleményt, ha lehet. köszönöm!
2011. júl. 12. 12:06
1/5 A kérdező kommentje:
A kettő között vacilálok. Mind a kettő tetszik de nem tudom, hogy a PAssat miért ilyen olcsó. PDTDI rossz dízel típus?
2011. júl. 12. 12:10
2/5 anonim válasza:
kereskedésből NE! vegyél. tapasztalat...
3/5 anonim válasza:
Én a BORA mellet voksolok . Hogy miért ? Kevesebb a km-er benne , és 2005ös évjáratú a passat meg 2001.
De ízlések és pofonok.
4/5 anonim válasza:
Én a Bora-t venném meg, benzines így kevesebb hibalehetőség és ha van akkor is sokkal olcsóbban javítható fiatalabb és talán a km is reális, a passat az biztos hogy 300k felett futott.
5/5 anonim válasza:
én is a borát javasolnam. passatban, ahogy az előttem szóló is állítja bőven több kilométer van.
pdtd javítása drága, nagyon drága, és biztos, h hozzá kell majd nyúlnod. A futása ezt indokolja.
A bora 1.6 benzinese igen egyszerű konstrukció, még viszonylag megy is. Egyszer megrakva 5 emberrel hozta az óra szerinti 200-t. Annyira nem is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!