Szerintetek megéri ez az autó az árát? (link)
Figyelt kérdés
majdnem hogy full extra tv navi minden van benne 182ezer km 9ezer euroért odaadják ez az alja szerintetek?
2012. febr. 25. 16:50
1/12 anonim válasza:
Szerintem ha komoly a szándékod, és pénzzel mész engednek egy 5%-ot, bár ez az eladótól is függ.
De vegyél mellé egy benzinkutat is. :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon megéri. De lehet van benne buktató, vidd el szerelőhöz vásárlás előtt, hogy jól nézze át.
3/12 anonim válasza:
+ regadó
+ forgalomba helyezés
+ hazaszállítás
4/12 A kérdező kommentje:
Itt kint használnám
2012. febr. 25. 21:02
5/12 A kérdező kommentje:
már nem találjátok mert megvettem :)
2012. febr. 27. 19:56
6/12 anonim válasza:
Gratuálok! Sok balesetmentes kilométert! :)
7/12 anonim válasza:
Ezek szerint nem elég drága még a benzin:)
8/12 anonim válasza:
amíg 3 ember autóval tud járni addig mindíg az a téma lesz hogy nem is drága a benzin mert 3 ember még autóval jár!
A benzin ára csak a dolgozó embereket érinti érzékenyen. Akik belőlük élnek azokat nem-..
9/12 anonim válasza:
Én is autóval járok a wc-re is, de fele fogyasztásúval:)
10/12 anonim válasza:
Most őszintén miért kell irigykedni? Nem tudjátok, hogy hány éves, miből vette, miből tartja fenn, nem tudtok semmit, csak látjátok, hogy valaki megvett egy szép BMW-t és már ez megy. Hát nem semmi. Képzelem mit csinálhattok az utcán, ha elmegy mellettetek egy drága luxusautó. Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!