Szerintetek megéri ez az autó az árát? (link)
majdnem hogy full extra tv navi minden van benne 182ezer km 9ezer euroért odaadják ez az alja szerintetek?
Abszolút nem irigykedés! 9000 eurós autóról van szó, 3.0 benzines. Erre mondtam, hogy nem elég drága a benzin...
Volna pénzem ilyenre, és tankolni is, de egész egyszerűen sajnálom rá, no meg gondolok a jövőre is. Ennyi
ideje hogy hozzá szóljak!
Nos köszönöm annak az embernek aki ismeretlenül is de pártomat fogta. Szóval 20 éves vagyok ezért az autó 2 évnyi kemény munka németországba mivel itt élek a benzinről annyit hogy ez az autó volt az álmom amiben van teljesítmény mivel élvezni akarom. a fogyasztásról annyit hogy ha normálisan közlekedsz vele nekem 80nál tempomattal 6.3 litert ír ha odalépek neki 20-30 igen de nem mindíg nyomja neki az ember nincsenek gyerekeim fiatal vagyok és nem dohányzok nem iszok nem járok diszkóba magyarba is haza kb 3-4 havonta járok nekem ez a szenvedélyem és ez tesz boldoggá.Ez az én (káros) szenvedélyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!