Hol találok banki visszavett autókat?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a bank által visszavett autókat sokkal olcsóbban értékesítik mint a piaci ára. Hol találok ilyen autókat? Vagy ezeket már a beépített autókereskedők azonnal lenyúlják a jónép elő? Előre is köszönöm.2012. ápr. 4. 23:44
1/8 anonim válasza:
árveréseket írnak ki a végrehajtó cégek ezeket nézegetheted.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat.
2012. ápr. 5. 00:18
4/8 anonim válasza:
"Úgy hallottam, hogy a bank által visszavett autókat sokkal olcsóbban értékesítik mint a piaci ára"
Olcsóbban, mint ugyanaz az autó kereskedésben. Csak kb roncsok. A jobb autókat előre benyelik a nepperek. Jártam az Erste telepén, siralmas volt a látvány. Ami olyan állapotban van, hogy jó szívvel megvenné az ember, azt ők is piaci áron adják.
5/8 anonim válasza:
Miért hiszitek emberek, hogy a banki autókat fél áron osztogatják? Árverésen kelnek el, és a kereskedők mindet felnyomják piaci árakig!!!
6/8 anonim válasza:
Kecskeméten a Merkantil telepen lehet válogatni. Nem minden visszavett autót visznek árverésre, de ha megnézed pl itt: [link] az állapotlapoknál le van írva, hogy nem valami jó állapotúak.
7/8 anonim válasza:
aki banki visszavett autót vesz az hülye. Van amelyik el se indul, vagy nincs benne motor, az meg a legkevesebb, hogy úgy össze van cseszve az összesben a kárpit, hogy az nem mindennapi..
8/8 anonim válasza:
Én meg olyat láttam hogy a paktány az összes kábelét gyakorlatilag átrágta. Illetve olyat mesélt a végrehajtó hogy interneten úgy vették meg hogy nem nézték meg és a motor a csomagtartóba volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!